Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2010 11:30:00

Město Brno se bude prezentovat na URBIS INVEST 2010

Město Brno se bude prezentovat na URBIS INVEST 2010

Současné projekty považuji za klíčové pro město a jeho budoucnost

Europoint Brno, CEITEC nebo medicínské centrum ICRC bude město Brno prezentovat na veletrhu URBIS INVEST 2010, který se bude v Brně konat ve dnech 13. – 17. 9. 2010. Smlouvu o komplexním zajištění expozice Jihomoravského kraje a statutárního města Brna na veletrhu URBIS INVEST 2010 se společností Veletrhy Brno, a. s., schválila Rada města na své schůzi 27. července 2010.

„Současné projekty považuji za klíčové pro město a jeho budoucnost, neboť přesně kopírují hlavní priority města, tedy kvalitní dopravní napojení, univerzitní a vědecké zázemí a samozřejmě rozvoj města,“ uvedl primátor města Brna Roman Onderka.

Společná expozice

Společná expozice pro veletrh URBIS INVEST bude realizována na ploše 80 m2.  Výstavní expozice a její charakter bude vycházet z celkové nabídky prezentovaných projektů se zaměřením na využití plazmových obrazovek a ortofotomapy rozvojových lokalit města Brna. Expozice bude vybavena centrální recepcí, informačním pultem, zázemím, jednacími místy a logy s prvky jednotného vizuálního stylu města Brna a grafikou Jihomoravského kraje.

Náklady na realizaci

Celkové náklady na realizaci pro Jihomoravský kraj a statutární město Brno na veletrhu URBIS INVEST 2010 jsou 569 770,- Kč včetně DPH, z čehož polovinu, tj. 284 885,- Kč vč. DPH, uhradí město Brno. Druhá polovina nákladů bude uhrazena z rozpočtu Jihomoravského kraje. 

Klíčové připravované a probíhající projekty výstavby ve městě Brně

-         Europoint Brno – železniční uzel a Jižní centrum

-         Brněnská průmyslová zóna – Černovická terasa

-         Kasárna Slatina

-         Český technologický park Brno

-         Aquapark Brno

-         Mezinárodní centrum klinického výzkumu  ICRC

-         Středoevropský technologický institut  CEITEC

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama