Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2010 21:48:35

Nový aquapark v Brně zahájil provoz!

Nový aquapark v Brně zahájil provoz!

Zcela nový bazén s vodními atrakcemi v brněnských Kohoutovicích zahájil ve středu 14. dubna v 16 hodin provoz pro veřejnost.

Novostavba bazénu vyrostla na pozemcích statutárního města Brna a je koncipována s takovým vybavením, které v současné době žádný obdobný areál v Brně nemá.

  Bazén nabízí dvě hlavní vodní plochy a další relaxační zařízení včetně sauny, páry, wellness a dalších vodních atrakcí. Na své si přijde široká veřejnost včetně dětí, které obzvlášť potěší téměř 90metrový tobogán, divoká řeka nebo vodní hřib. Letní období nabídne návštěvníkům také možnost opalování na slunečné vyhlídkové terase s venkovním bazénem 12x8 m.

  „Bazén a první aquapark v Brně nabízí brněnské veřejnosti nové kvalitní podmínky pro plavání, koupání a relaxaci. Radost a užitek z něj budou mít nejen děti, ale i dospělí. Je potěšitelné, že byl dokončen v termínu navzdory ekonomické krizi,“ uvedl  primátor města Brna Roman Onderka.

  Spravovat a provozovat sportovní a rekreační zařízení v brněnských Kohoutovicích bude firma Starez-Sport, a. s. Vstupné pro dospělé činí 80 Kč na hodinu, mládež do 18 let zaplatí 65 Kč. Pro zájemce je připraveno také zvýhodněné rodinné vstupné a permanentky. Informace o provozní době a poskytovaných službách naleznou všichni zájemci na adrese www.aquapark-kohoutovice.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama