Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2014 17:43:51

Primátor Brna navrhne příští rok pro Grand Prix o pět milionů korun více

Primátor Brna navrhne příští rok pro Grand Prix o pět milionů korun více

Primátor Roman Onderka navrhne příští rok pro Grand Prix o pět milionů korun víc z rozpočtu města Brna

Vláda ve středu 2. července 2014 schválila pro Velkou cenu Grand Prix silničních motocyklů 2014 finanční příspěvek ve výši 30 milionů korun. Dvacet milionů dostane závod od ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Dalších deset milionů z vládní rozpočtové rezervy ministerstva financí.

Kromě státu závod letos tradičně podpoří Jihomoravský kraj 10 miliony korun a město Brno 5 miliony korun.


„Chtěl bych za sebe osobně i za město Brno poděkovat ministru školství, mládeže a tělovýchovy Marcelu Chládkovi, který jako první ministr vůbec navrhl dotaci na financování Grand Prix v Brně. Zaznamenal jsem v médiích vyjádření organizátorů Grand Prix o ukončení pořádání závodu a doufám, že si tento krok ještě rozmyslí a Grand Prix v Brně zůstane. Já osobně navrhnu do rozpočtu na rok 2015 navýšení příspěvku Brna z 5 milionů na 10 milionů korun,“ uvádí primátor Brna Roman Onderka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama