Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2010 8:00:00

Primátor poděkuje šesťákům za stříbrné medaile

Primátor poděkuje šesťákům za stříbrné medaile

Díky patři i trenérům, učitelům a rodičům

  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Ve středu 19. května 2010 se primátor města Brna Roman Onderka zúčastní slavnostního vyhodnocení sezóny žáků šestých tříd v hokeji týmu HC Kometa Group na Základní škole Labská. Tento tým obsadil v letošní sezóně druhé místo a získal stříbrné medaile v Poháru ČR šestých tříd, čímž potvrdil svoji dominantní roli v soutěži mládeže. Stejnou příčku zaznamenala Kometa také v minulém ročníku. Trenérem týmu je Marek Moskal. Šesté třídy tak navazují na úspěšné tažení osmáků, kteří v letošním roce zvítězili na Mistrovství ČR již počtvrté za sebou.

 

 „Přijde čas a není to už tak daleko, že tito naši mladí brněnští komeťáci budou postupně součástí A – týmu, který bude v nejbližších letech bojovat o nejvyšší příčky. Děkuji všem trenérům, realizačnímu týmu, ale především rodičům, že dělají všechno proto, aby mladí hokejisté mohli hrát tak dobrý hokej, jako je tomu doposud,“ řekl primátor města Brna Roman Onderka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama