Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2011 10:15:00

Tisková konference s prezentací města Brna ve Vídni

Tisková konference s prezentací města Brna ve Vídni

v Café Landtmann, Dr. Karl Lueger-Ring 4

Za účasti brněnského primátora Romana Onderky se v úterý 10. května 2011 uskuteční ve Vídni tisková konference města Brna.

„Našim cílem je prezentovat nejvýznamnější turistické a kulturní novinky roku 2011 Brna a jižní Moravy. Chceme představit festival Brno – město uprostřed Evropy a přehlídku ohňostrojů Ignis Brunensis. Ale také v dubnu otevřené Brněnské podzemí nebo festival Divadelní svět Brno,“ uvádí primátor Roman Onderka.

V rámci prezentace Brna se na vídeňské radnici setkají oba primátoři partnerských měst - Brna Roman Onderka a Vídně Michael Häupl.  

S vídeňským starostou se Roman Onderka potká v týdnu ještě jednou. V sobotu 14. 5. 2011 ho v 10 hodin přivítá v salónku Nové radnice v Brně. O hodinu později společně pokřtí a spustí novou loď Vídeň na hladinu Brněnské přehrady.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama