Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2010 11:11:00

V Brně začíná KOMETA CUP!

V Brně začíná KOMETA CUP!

1. ročník mezinárodního hokejového turnaje žáků

S koncem léta je každoročně spojeno zahájení hokejové sezóny. Nejenom té extraligové, ale i všech dalších soutěží, včetně těch nejmenších. Mládežnický hokej má v Brně více než kvalitní úroveň, což potvrzují i skvělé výsledky mladých hráčů Komety Brno, kteří skvěle reprezentují naše město. Za to patří dík nejenom samotným hráčům, ale ve stejné míře děkuji i jejich trenérům a rodičům, kteří hráče podporují.

Abychom ještě zvýšili prestiž a kvalitu brněnského žákovského hokeje, pořádá město Brno ve spolupráci s HC Kometa Úvoz 1. ročník mezinárodního hokejového turnaje žáků KOMETA CUP 2010, nad kterým jsem převzal osobní záštitu.

Jsem velice rád, že jsme tento pohár uspořádali, protože Brno a jeho obyvatelé mají hokej v krvi a milují ho. Vždyť brněnská hokejová Kometa dospělých získala v 50. a 60. letech 11 titulů mistra republiky a letos po dlouhých letech opět dosáhla na domácí extraligu.  Věřím proto, že i pro žákovský turnaj vytvoříme stejně skvělou atmosféru, jakou Kometě právem závidí ostatní extraligové kluby.

Turnaje KOMETA CUP 2010 se zúčastní 16 mužstev ze čtyř zemí (ČR, Slovensko, Rakousko, Rusko) s celkem 320 mladými hokejisty a bude se hrát v hokejových halách dětí a mládeže na ul. Střední ve dnech 26.–29. srpna. Během tří hracích dnů se odehraje 45 utkání.

Chtěl bych Vás proto co nejsrdečněji pozvat na tuto skvělou hokejovou podívanou, která je také malým otevřením dalšího ročníku hokejové sezóny v Brně. Ta začne v nově zrekonstruované hale Rondo, na jehož kompletní rekonstrukci se nám podařilo nalézt v rozpočtu prostředky ve výši více jak 400 milionů korun a v rekordně krátkém čase tyto úpravy provést.

Závěrem snad jednu vzpomínku. Vím, že malí hokejisté sledují ty velké, ostatně já jsem se nechoval jinak, a budou jistě sledovat i první zápas Komety s Třincem 17. září. Na stadionu budu jako vždycky držet palce i já a doufám, že společně vytvoříme neopakovatelnou atmosféru pro náš brněnský tým.

Roman Onderka
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama