Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2010 16:12:19

Česká pirátská strana podala kandidátky ve všech krajích

Česká pirátská strana podala kandidátky ve všech krajích

Brno - 24.3.2010 - tisková zpráva České pirátské strany

Česká pirátská strana zaplatila volební kauce a podala kandidátní listiny ve všech 14 krajích České republiky. Během 9 měsíců své existence prokázala, že má na českém politickém poli své nezastupitelné místo především v oblasti obhajoby lidských práv na Internetu. Mezi její nejviditelnější činy patří petice proti dohodě ACTA, obhajoba portálu www.svazky.cz, který zprostředkovává přístup k databázím komunistické StB, nebo spolupráce se sdružením „Konopí je lék", které se snaží o legalizaci lékařského konopí. Zároveň jsme se stali uznávaným protipólem spolků jako je OSA nebo BSA, což dokládá naše účast ve čtvrtečním diskusním pořadu „Máte slovo" na ČT1.

„ČPS se drží programu mezinárodního pirátského hnutí. Protože si však uvědomujeme problémy naší společnosti, náš program obsahuje také požadavek na zavedení prvků přímé demokracie a maximální průhlednost státní správy. Že se nejedná o prázdná slova je vidět z faktu, že jako jediná strana u nás máme transparentní účet“
, doplňuje Jiří Rezek, volební lídr pro Plzeňský kraj.

V brzké době představíme informační platformu, kde voličům předložíme kompletní kandidátky a díky níž bude moci kdokoliv diskutovat s našimi kandidáty na široké spektrum otázek a vybrat si tak ze svého kraje toho, který je mu názorově nejblíže. Oficiální představení projektu je otázkou několika dní, avšak otázky můžete pokládat již nyní prostřednictvím našeho fóra.

Ještě jednou děkujeme všem Pirátkám i Pirátům za přízeň, která je pro nás tím nejlepším větrem do plachet!

Kontakty:

Mediální odbor ČPS

  • Jan Podhajský, jan.podhajsky(zav)ceskapiratskastrana.cz
  • Jaroslav Kučera, jaroslav.kucera(zav)ceskapiratskastrana.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama