Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2021 18:45:00

Předsednictvo vzalo na vědomí rezignaci Jana Hamáčka

 Předsednictvo vzalo na vědomí rezignaci Jana Hamáčka

Předsednictvo ČSSD vzalo na vědomí rezignaci Jana Hamáčka na funkci předsedy ČSSD, stranu do sjezdu povede statutární místopředseda Roman Onderka.

 Jan Hamáček na jednání Předsednictva ČSSD konaného dne 25. 10. 2021 oznámil svou rezignaci na post předsedy České strany sociálně demokratické. Předsednictvo ČSSD bere rezignaci Jana Hamáčka na post předsedy strany ke dni 25. 10. 2021 na vědomí. Kandidaturu na předsedkyni sociální demokracie na Předsednictvu oznámila dosavadní místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová. Předsednictvo bere na vědomí rezignaci všech dalších členů Grémia a to k datu nejbližšího sjezdu ČSSD. Termín 43. sjezdu byl Předsednictvem ČSSD stanoven na 10. 12. 2021.

Další jednání P ČSSD se uskuteční 8. 11. 2021.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama