David Pazdera

Marxismus je všemocný, protože je pravdivý.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2015 18:17:06

USA nemohou nikdy ospravedlnit distribuci a promítání reakčního filmu

USA nemohou nikdy ospravedlnit distribuci a promítání reakčního filmu

Politické oddělení Komise národní obrany KLDR

Pchjongjang, 27. prosince 2014 (KCNA – Korejská centrální tisková agentura) – tiskový mluvčí politického oddělení Komise národní obrany (NDC) KLDR vydal v sobotu prohlášení odsuzující USA za promítání prolhaného a reakčního filmu, který poškozuje důstojnost nejvyššího vedení KLDR a propaguje terorismus, zatímco bezdůvodně spojují hackerský útok v Sony Pictures Entertainment s KLDR.

V prohlášení uvedl, že vyděšená strachy ze spravedlivého hackerského útoku, zaviněného skupinou “Strážci míru”, Sony Pictures Entertainment spěšně pozastavila promítání výše uvedeného filmu. Ale díky horlivému popichování ze strany americké administrativy a zlomyslných konzervativních sil zase distribuci filmu zpustila, neschopna odhadnout, jakému mizernému osudu bude díky tomu čelit v budoucnu. Tiskový mluvčí dodal:

Americký prezident Obama je hlavním viníkem, který donutil společnost Sony Pictures Entertainment, aby “bezhlavě distribuovala” film a ujal se vedení v paralelním uklidňování a vydírání kin v USA, aby distribuovaly film.

Obama jde vždy lehkomyslný ve slovech a činech jako opice v tropickém pralese. Když Sony Pictures Entertainment zveřejnila prohlášení, že by se mohla vzdát distribuce filmu, vystrašená z nemilosrdného odvetného úderu, Obama ji vyzval, aby film bezpodmínečně promítala, prohlašuje, že utrpěná ostuda společnosti Sony Pictures Entertainment bude znamenat smutek USA, a zeptal se, jak je možné, že vydávají takové prohlášení, držíce bílou vlajku, aniž by o tom informovali svého prezidenta? Jde přece o porušení svobody projevu a ohrožení bezpečnosti Spojených států a je třeba provést symetrickou protiakci, vzhledem k tomu, že hackerský útok byl proveden “Severní Koreou”, i když není jasné, kdo za tím vším stojí, stojí v prohlášení. To pokračuje:

Tanec na melodii Obamových výbuchů, Kerry, McCain, Bolton a další zlomyslní konzervativní politici horlivě šťouchali do Sony Pictures Entertainment, aby film distribuovala, vykřikujíce, že kdo jiný než “Severní Korea” mohl způsobit ztráty na majetku v hodnotě stovek milionů dolarů.

V případě, že USA chtějí stále trvat na tom, že hackerský útok byl proveden ze strany KLDR, měly by USA předložit nezpochybnitelné důkazy, i když opožděně.

V případě, že USA nemohou zveřejnit důkazy kvůli “ochraně citlivých informačních zdrojů”, jak se vyjádřila FBI, mohou USA provést společné vyšetřování s KLDR – in camera.

Avšak USA se chovají bezohledně, když vytrubují do světa slova o “symetrické protiakci”, “kombinaci neviditelných sankcí a viditelné sankce” a když opětovně označili KLDR za „sponzora terorismu”, zatímco spojení hackerského útoku s KLDR není nikterak prokázáno.

Ve skutečnosti USA, velká země, začala se znepokojivým narušením internetového provozu hlavních médií v KLDR, necítíc stud jako děti, když hrají na honěnou.

My už jsme USA varovali, aby nekopaly kolem sebe poté, co je někdo jiný tvrdě udeřil. Samozřejmě neočekáváme, že by gangsteři věnovali pozornost našim varováním.

Když veřejnost stále více a hlasitěji hovořila o útoku na média v KLDR, USA předstíraly nevědomost, říkajíce, že by se lidé měli ptát “Severní Koreje”, a že USA svůj podíl ani nepřipouštějí ani nepopírají. Převažující situace jasně ukazuje, že USA přidaly ke svým zločinům promítání filmu “Interview”. Právě mlčením kolem celé situace mohou USA dosáhnout ospravedlnění vysílání a distribuování zmíněného filmu.

Je to proto, že “Interview” je nelegální, nečestný a reakční film zcela v rozporu s Chartou OSN, která považuje respektování svrchovanosti, nevměšování se do vnitřních záležitostí a ochranu lidských práv za hlavní myšlenku práva a mezinárodních zákonů.

Je to také proto, že se jedná o novou politicky motivovanou provokaci ze strany USA, v souladu se svou nepřátelskou politikou vůči KLDR. Do výroby tohoto filmu, který propaguje terorismus, jsou zapleteni vysoce postavení politici administrativy USA.

To je důvod, proč svět označuje “Interview” za typický produkt anachronické konání USA, které zpochybňuje nejen důstojnosti nejvyššího vedení KLDR, ale i lidskou spravedlnosti a svědomí a narušuje mír a bezpečnost.

Protiamerická svátá válka současnosti znamená ochranu spravedlnosti a míru. Pokud USA budou pokračovat v americkém stylu arogance, panovačnosti a praktikách podobných gangsterům přes opakované varování KLDR, měly by mít na paměti, že jejich nezdařené politické záležitosti budou čelit nevyhnutelné smrtící ráně.

Překlad Zahraniční komise SMKČ

Převzato z: casopis.vzdor.org

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama