David Štěpán

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2014 19:54:48 - křišťálová koule

Politická rojnice

Dobrý den. jaký je Váš současný vztah se Suverenitou a to ve všech jejích modifikacích? Rozešli jste se , nebo se ssnažíte s kamarády vytvořit politickou rojnici, na obsazení co největšího množství korýtek?
A pro pos, zmiňujete se o dopisu občanům. Ohodnotila bych ho jako text o ničem. a k ničemu, tudíž jako vyhozený čas i peníze.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.08.2014 11:02:40 - David Štěpán
Jako vlastenec považuji obhajobu českých národních zájmů za věc prvořadého významu. Ale v komunálních volbách jde o věci mnohem bližší občanům. Tedy o otázky dopravy, úklidu města a městských částí, o dostupnost zdravotní péče a bezpečí na ulicích. A pokud hovoříte o politické rojnici, nevím co máte na mysli, protože z 99% je kandidátka sestavena losem z lidí, kteří nejsou v žádné politické straně.A Vaše hodnocení mého dopisu mne opravdu nechává chladným, dostal jsem od lidí, kterých si opravdu vážím velmi pozitivní reakce právě na tento dopis "o ničem", jak jste napsala Vy.Přeji pěkný denDavid Štěpán