Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

  • DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2020 10:46:00

Prohlášení k podání kandidátek pro volby do zastupitelstev krajů

Prohlášení k podání kandidátek pro volby do zastupitelstev krajů

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT podala v pondělí 27. července 2020 na všech 13 krajských úřadech ČR své kandidátní listiny pro volby do zastupitelstev krajů.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT se tedy zúčastní voleb v krajích: Středočeský, Jihočeský, Plzeňský, Karlovarský, Ústecký, Liberecký, Královéhradecký, Pardubický, Vysočina, Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský, Moravskoslezký.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje v nadcházejících volbách se záměrem bojovat v krajských zastupitelstvech prioritně za ochranu zvířat a jejich práv. Ale současně i za ochranu přírody, životního prostředí, ovzduší, krajiny a kulturního dědictví.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT složila kandidátní listiny ze svých členů, příznivců a z dalších ochránců zvířat, kteří se dlouhodobě a aktivně věnují ochraně a záchraně zvířat nebo se pohybují v oblasti pomoci zvířatům.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT je 20. registrovanou politickou stranou za práva zvířat ve světě, resp. Česká republika je 20. zemí, ve které existuje strana zaměřená primárně na obranu práv zvířat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama