Doc. Ing. Michael Kroh, CSc.

  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2014 9:56:36

Pražští členové SPO nesouhlasí se sankcemi

Pražští členové SPO nesouhlasí se sankcemi

Mimořádná krajská konference Strany práv občanů v Praze s v rámci diskuse i přijatého usnesení vyslovila mimo jiné i k současné situaci ve světě. Byla odmítnuta politika eskalace napětí prostřednictvím sankcí.

 

Mimořádná krajská konference Strany práv občanů v Praze s v rámci diskuse i přijatého usnesení vyslovila mimo jiné i k současné situaci ve světě. Byla odmítnuta politika eskalace napětí prostřednictvím sankcí a podpořeny výhrady prezidenta republiky Miloše Zemana. Velmi silná kritika směřovala vůči špičkám Evropské unie, které nemají žádný konkrétní plán mírového řešení ukrajinské krize a prostřednictvím uvalování sankcí se snaží prezentovat Rusko jako jediného viníka zostření napětí. Přitom to byla právě EU, která svoji chybnou politikou ukrajinskou krizi prohloubila až do stavu krvavé občanské války. Uvalováním stále tvrdších sankcí na Ruskou federaci se Evropská unie staví jednoznačně na jednu stranu konfliktu, přispívá k jeho nebezpečné eskalaci a ohrožuje světový mír.

„Vyjadřujeme kategorický nesouhlas s touto politikou, kterou oficiálně podporuje i vláda České republiky. Má-li být na Ukrajině dosaženo míru, nelze toho dosáhnout jinak než jednáním a kompromisem zohledňujícím zájmy obyvatel východu Ukrajiny“, praví se v jednomyslně přijatém usnesení.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama