Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2013 12:27:41

Expremiér Nečas konečně ukázal pravou tvář.

Expremiér Nečas konečně ukázal pravou tvář.

Expremiér Nečas se svými výroky v rozhovoru pro týdeník Reflex naprosto znemožnil.

O tom, že expremiér Nečas pohřbil ODS, která se z toho už jen těžko vzpamatuje, není pochyb, neboť tento mediálně „čistý pán“, který vždy dával najevo, že je až fanatickým antikomunistou, klesl až na samé dno společnosti a to nejen svými činy ve funkci předsedy vlády, svou neschopností, nerozhodností a manipulovatelností, ale i svými prohlášeními vůči policistům a státním zástupcům, kteří pouze ve smyslu platných zákonů plnili své úkoly.

Nečasovi jsem nikdy nevěřil, protože si již z minulosti dobře pamatuji, že již před drahnou dobou dostal nabídku, aby se stal ministrem vnitra, on sdělil, že se pojede domů poradit s rodinou a až se za dva dny, po víkendu, vrátí, řekne, jak se rozhodl. Lidé na jeho rozhodnutí čekali, protože byl tehdy velmi mladý, o policii ani rezortu vnitra nevěděl vůbec nic a byla tady obava, že pokud by tuto funkci vzal, nebude to rozhodně ku prospěchu občanů, ani naši chatrné demokracie. Nečas však za dva dny do Prahy nepřijel, nepřijel ani třetí den, ani čtvrtý, a když ho zhruba po týdnu vypátrali novináři na Moravě, jen jaksi ustrašeně odsekl, že se této funkce bojí, že mu snad již i někdo vyhrožoval a že by takovou funkci nezvládl. Tehdy jsem si říkal, že Nečas ukázal, že je naprostý slaboch, podsekl si větev a musí v politice skončit. Ale mýlil jsem se, bohužel.

Když to všechno tak hodnotím zpětně, právě na Nečasovi je vidět, jaké typy upřednostňuje ODS do vedení, aby si za jejich zády mohli vlastně o všem rozhodovat různí lobbisté a mafiáni, kterých jsou podobní „Nečasové“ pouhými loutkami. Což ODS již od počátku neviděla, že si za svého předsedu zvolila naprostou nulu, která nedokázala oponovat ani finančnímu Kalouskovi, který si v té vládě vlastně dělal, co chtěl a když na někoho ukázal, ať to byl, kdo to byl, Nečas ho bezmyšlenkovitě zlikvidoval? Nečas, aby udržel sám sebe, zničil úplně všechno pozitivní, co tady kdysi nejsilnější pravicová strana vytvořila, odtrhl se i od těch poctivých podnikatelů, kteří opravdu poctivě platili daně a ODS věřili a upnul se pouze na podnikatelskou špičku tzv. “VIP podnikatelů“, kteří tady beztrestně celá léta tunelují miliardy, čímž mj. dosáhl i toho, že v několika posledních letech opustily ODS tisíce jejích členů. Ve své slabosti postupně Nečas vyměnil 13 svých ministrů, což historie českého státu nepamatuje a i to ukazuje na jejich kvalitu a vůbec na výběr do nejvyšších funkcí ve státě, za což však právě předseda vlády, jako  nejvyšší výkonný státní úředník vůbec, plně zodpovídá.

Nečasovo pokrytectví a opakované lži občanům naší země o tom, jak jeho vláda bojuje s korupcí a co všechno pro to vlastně dělá, jsou do nebe volající. Jeho přičiněním byl do funkce ministra vnitra jmenován člověk, který nesplňoval ani základní kvalifikační požadavky, ale svojí nepravdivou „Kubiceho“ zprávou před parlamentními volbami zlikvidoval tehdejšího akčního předsedu ČSSD Jiřího Paroubka, který by byl naší zemi jednoznačně ku prospěchu, z funkce policejního prezidenta byl odvolán plukovník Mgr. Petr Lessy, který před tímto „zmateným ministrem“ hájil osvědčené policejní struktury a finance a do této funkce byl účelově dosazen „policejní skokan několika minulých let Červíček“, který žije ve společné domácnosti s poslankyní ODS a místopředsedkyní výboru pro bezpečnost Černochovou, do funkce vrchní státní zástupkyně v Praze byla jmenována, do té doby zcela neznámá JUDr. Bradáčová, která stála za likvidací sociálně-demokratického hejtmana Davida Rátha, který Nečase a celou ODS velmi často a věcně kritizoval, jeho přičiněním byl zlikvidován i ředitel „protikorupční policie“ ÚOKFK plukovník Martinec a byla páchána i další zvěrstva, která nemají od padesátých let minulého století u nás obdoby. Když to tak sleduji, jsem dokonce i rád, že již nikomu nelze uložit trest smrti.

A tento člověk – vysokoškolsky vzdělaný RNDr. Petr Nečas, zasvěcenými lidmi zvaný „Tolja“, tehdy ještě ve funkci předsedy vlády hrubě veřejně napadl vedení Policie České republiky slovy, že…“….o tom, kdo bude a kdo nebude ve vládě, nebude rozhodovat žádná parta plukovníků a podplukovníků……….“ a nyní, již po bitvě, kterou definitivně prohrál, se vším všudy, napadá další poctivé policisty a státní zástupce slovy, které běžně nepoužívají ani nejprimitivnější pasáci dobytka.

Že pro Nečase skončila doba „vyvalování se na výsluní“ za obrovské peníze z daní našich poplatníků, je zcela jasné, ale on si to svou právní i politickou negramotností způsobil sám a litovat ho nikdo nebude, a myslím, že ani z ODS. Proč ale i nyní ještě, prostřednictvím rozhovorů v tisku, sprostě nadává poctivým policistům a státním zástupcům, kteří plnili pouze své úkoly v souladu s naším platným právním řádem, do sviní a tvrdí, že je to „lidský dobytek“, naprosto nechápu. Pan Nečas se zde konečně ukázal v pravém světle a myslím, že po těchto výrocích se může i se stínovou vedoucí Vojenské zpravodajské služby Nagyovou odstěhovat někam do Pakistánu, protože v České republice ho nikdo postrádat nebude.

A kdybych chtěl opravdu ještě trochu „špičkovat“, řekl bych, ač ateista – zaplať pánbůh, že je na hradě Zeman a ne Schwarzenberg – a dodal bych – Ištván a Šlachta – do vlády! Ale nebudu to hrotit, ono to snad i po čase každému slušnému člověku dojde.

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.

Stínový ministr vnitra za LEV 21

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama