Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2014 1:26:07

Okřikovat předsedu české vlády je nehorázná drzost!

Okřikovat předsedu české vlády je nehorázná drzost!

Předseda české vlády Bohuslav Sobotka včera prohlásil, že Česká republika nevolá po posílení vojenské přítomnosti Severoatlantické aliance v Evropě, neboť naše země nic takového s ohledem na současnou bezpečnostní situaci nepotřebuje.

 

Přestože tím předseda české vlády Bohuslav Sobotka vyjádřil pouze přání 99% našich slušných občanů, kteří nechtějí žádnou válku, nechtějí žádný konflikt v Evropě, odmítají americké hrátky kolem Ukrajiny a nechtějí na našem území ani žádné cizí žoldáky, což by se možná hodilo některým mocichtivým strukturám, které si pod záminkou jakési údajné pomoci postupně podmaňují zájmové státy světa, a kterým by jakýkoliv konflikt v Evropě jen pomohl získat další podstatný vliv nejen v Evropě, ale i ve světě, byl kvůli tomuto vyjádření okamžitě napaden.

Není ani divu, že byl napaden předsedou TOP 09 a neúspěšným prezidentským kandidátem Karlem Schwarzenbergem, který není pravověrným Čechem a kterému na českém národě vůbec nezáleží, a když zrovna nespí, jde mu pouze o osobní vládní a parlamentní funkce, osobní restituce, majetek a státní peníze, ale i několika dalšími hlupci, kteří by i přes negativní zkušenosti s vojsky Varšavské smlouvy na našem území, byli ochotni podstoupit stejnou zkušenost i s vojsky americkými.

Právě z toho je vidět tupost některých podprůměrných herců, rádoby „umělců“ a dalších pochybných zjevení, která si osobují právo mluvit za český národ, kteří sami nikdy nic nedokázali, podlézali bývalým komunistickým mocipánům jen proto, aby dostali lukrativní filmové a podobné role, podepsali „Chartu 77“ a poté hned „Antichartu“ a nyní opět, když se situace otočila, podlézají mocipánům novodobým.

Zcela jistě má - v deklarované demokracii - každý právo vyjádřit svůj názor, ale je vrcholem drzosti kritizovat, a navíc veřejně, předsedu české vlády za jeho zcela logické prohlášení a navíc takovou naprosto nemístnou kritiku nadepsat „“Přizdisráči Sobotko, chceme u nás vojáky USA! Umělci pozvedli hlas.“ A já se jako občan České republiky ptám, co to je za drzost? Co to je za aroganci? Co to je za hlupce a drzouny, kteří si osobují právo takto titulovat předsedu české vlády? Co to je, že zvete na svrchované území České republiky cizí vojska? Myslíte si ve své hlouposti, že to není stejné, jako když v minulosti zval jaký-si Vasil Bilak na naše území vojska Varšavské smlouvy? Jste úplně tupí, a nebo jen „vlastizrádci“?

Vzpamatujte se, vážení! Nebo tady chcete rozpoutat třetí světovou válku? Myslíte si, že Putin je nějaký hlupák, který si nechá líbit urážky přihlouplých hereckých populistů, dalších hlupců, neumětelů a naprostých politických nul? Uvědomte si laskavě, že Putin byl, a nejspíš stále je, šéfem nejlepší zpravodajské služby světa, má takové informace o kterých se americkému prezidentovi může jen zdát a který si také nenechá beztrestně vzít území bývalého Východního bloku a postavit americká vojska na hranice svého území.

Nezahrávejte si s ohněm vážení – není to vůbec žádná legrace! „Mírumilovným“ Američanům by se zcela určitě hodilo, kdyby byl vyvolán válečný konflikt v Evropě, která, byť doposud nesjednocená, je jim vážným světovým konkurentem, neboť by to zcela zničilo celou Evropu, oslabilo by to i Rusko a USA by se opět staly vládcem světa.

Myslíte si, že Putin nemůže zavřít kohouty s plynem, ropou a dalšími životně důležitými produkty, a nebo je několikanásobně zdražit? Chcete, abychom tady v zimě pomrzli? Myslíte si, že Putina může taková zemička, jako je Česká republika, vyvést z míry nějakými řečmi o jakýchsi ekonomických sankcích? To je naprosto směšné! Nenechte se vysmát, vy nevyzrálí a hloupí populističtí politici, vy neumětelové, a doceňujte, co vám všem chtěl předseda české vlády včera říci. Přemýšlejte, vážení, přemýšlejte, než přidáte svůj komentář. Dřív než bude v Evropě zle!

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D., stínový ministr vnitra za LEV 21 a nezvolený kandidát do Evropského parlamentu za LEV 21

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama