Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2013 21:03:27 - Sokol

DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ

Vážený pane doktore, děkuji Vám za Vaši odpověď týkající se Gripenů. Píšete,že jste jen obyčejný člověk a že doufáte,že si ten Váš článek někdo z vládních činitelů přečte a zamyslí se nad ním.Pane doktore, tak to budeme oba dva nejen obyčejní lidé ale taky velice naivní lidé. Pokud sledujete dění na naší politické scéně a to jistě sledujete,tak mě dáte za pravdu,že jak to tak vypadá,tak vládním poltikům vůbec nejde aby se ušetřilo,jak píšete ve svém článku ale naopak miliardy se nesmyslně rozhazují kde je napadne.Jinak ještě jednou Vám děkuji za odpověď a za Váš dobře míněný článek,nad kterým se vládní činitelé,podle mého názoru zamýšlet vůbec nebudou.Zdravím. Vratislav.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2013 0:04:10 - Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.
Vážený pane Vratislave, přeji Vám hezký večer, resp. spíše již dobrou noc a děkuji Vám za vaše názory. Bohužel máme politiky, které jsme si sami zvolili a výsledky vidíme snad již všichni. Takže je třeba opravdu poctivě chodit k volbám a volit skutečně jen vysoce morální, neúplatné a vzdělané odborníky s řadou životních zkušeností, kteří již v životě něco opravdu dokázali a jsou ochotni pracovat pro naše občany i nadále. Jiná cesta, bohužel, není. Ještě jednou Vám děkuji z Váš čas a ať se Vám daří. Mir. Němec