Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2013 18:50:03 - Vratislav Prokop

NS

Pane docente, pokud by všichni byli aktivní jako Vy, tak máte jasná alespon 3 procenta, ne-li více. Když vidím frekvenci, s jakou píšou v u Okamury, žasnu. Škoda, Vás čtu velice rád.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2013 22:36:37 - Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.
Dobrý večer, pane Prokope. Děkuji Vám za kompliment, ale myslím si, že jsou i podstatně lepší a aktivnější autoři. Já sám nejsem žádný politik, ani nejsem členem žádné politické strany, neboť jsem byl donedávna policistou Policie České republiky a policistům je již ze zákona jakákoliv politická činnost zakázána. Když jsem však od policie po 40 odsloužených letech odešel a pan Ing. Jiří PAROUBEK, předseda nové a moderní levicové strany LEV 21, mne požádal, zda bych mu nevypracoval kvalitní "Bezpečnostní politiku České republiky", rád jsem mu vyhověl, byť to nebylo nijak honorováno, protože je to vzdělaný a pracovitý levicový politik, který je dostatečně razantní na to, aby mohl v nejvyšší politice mnoho potřebného pro obyčejné, slušné a pracovité lidi prosadit - a je to také jeden z těch politiků, kteří nekradou (a to je pro mne velmi důležité). Bohužel, tato nová politická strana nemá doposud žádné lukrativní sponzory, nemá žádné finanční prostředky a volební kampaň je dnes spíše o penězích, nikoliv o kvalitě uchazečů o politická křesla. Pana Paroubka navíc, již od vzniku této jeho nové politické strany, bojkotují novináři i redaktoři hromadných sdělovacích prostředků, kteří jsou většinou pravicoví, takže nemá takřka žádnou možnost představit svůj volební program, který je jinak velmi propracovaný a kvalitní, a na vysoké úrovni jsou i všichni kandidáti na prvních místech všech krajských kandidátek, včetně celé stínové vlády NS LEV 21, která byla představena na Programové konferenci dne 1. 6. 2013 v Praze. Máte plnou pravdu v tom, že kdyby byli i někteří další členové LEV 21 aktivnější, dosáhla by tato politická strana podstatně lepších volebních výsledků. Bylo by dobré, pokud byste tento svůj názor napsal i panu předsedovi Paroubkovi Děkuji Vám za dotaz a ať se Vám daří. Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.