Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2014 10:39:17 - qwer

volební účast

Není lidem ukradení jen evropská politika? podle čeho soudíte, že nemají zájem ani o tu celostátní a nebo komunální? Již před eurovolbamy přeci průzkumy ukazovali, jak to s naším členstvím je. Čemu se tak nyní divíte? A druhý dotaz, co říkáte na to, jak dopadla vaše strana? Stejně jako Paroubek se vyjadřujete k vol.účasti, ale co k vám?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2014 18:04:55 - Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.
 Vážený pane, soudím podle toho, co vidím a již dlouhodobě sleduji. Lidé nadávají úplně na všechno, nemají práci, nemají peníze, nefunguje řádně žádná doprava, mnohé vesnice jsou doslova odříznuty od civilizovaného světa, nadávají na současné politiky, ale k volbám nechodí, aby to mohli změnit. Raději sedí někde v hospodě a vykládají tam nesmysly. V Evropském parlamentu se rozhoduje i o České republice a pokud tam budou sedět stejní NETEČNÍ politici jako doposud, kteří tam budou spát, vybírat si pouze cestovné a zájmy českých občanů tam hájit nebudou, dopadne to s Českou republikou brzy velmi špatně. Voliči to nyní mohli změnit, ale nezměnili, protože raději k volbám nepřišli. Ale obdobné je to i ve volbách senátních a parlamentních, kde je sice zatím účast vyšší, ale zase ne o moc. Z toho plyne, že se lidé cítí celou porevoluční politikou podvedeni a nevědí, jak z toho ven a mylně se domnívají, že když nepřijdou k volbám, že to za ně někdo vyřeší. Východiskem ale je, aby lidé k volbám chodili a volili skutečné osobnosti, které již svým životem a svou dlouhodobou prací dokázali, že něco umí a že jsou skutečnými odborníky,  nikoliv nezkušené mladíky a slečny, zprofanované parlamentní spáče či opilce. Strana LEV 21 Jiřího Paroubka je mladou stranou, která nemá žádné sponzory a tudíž ani peníze a pokud ji pravicová média nevpustí na televizní obrazovku, kde by mohl být veřejně představen její program a vysvětleny jeho detaily, řada lidí si ještě dnes myslí, že Jiří Paroubek je doposud členem ČSSD. Víte pane, kolik stojí jeden inzerát v novinách? Víte vůbec, kolik dnes stojí jeden jediný billboard u silnice? A kdo myslíte, že to platil? Jen nadšenci a přátelé Jiřího Paroubka a jeho nové strany LEV 21 ze svého, neboť jinak pracují pro Jiřího Paroubka všichni - již od počátku existence této strany - zcela zadarmo. A podívejte se laskavě, kolik utratily ostatní strany jen za tyto volby - ale to nejsou jejich peníze, ty peníze dostaly tyto velké strany od státu a platíme to my všichni!