Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2010 17:08:54

Dohoda o partnerství a spolupráci na Integrovaném systému

Dohoda o partnerství a spolupráci na Integrovaném systému

Na KÚPK byla podepsána Dohoda o partnerství a spolupráci na Integrovaném systému nakládání s komunálními odpady v Plzeňském kraji mezi Plzeňským krajem, městem Plzní, Sdružením měst a obcí Plzeňského kraje a Plzeňskou teplárenskou, a.s

Dohodu podepsala hejtmanka Plzeňského kraje Milada Emmerová, primátor města Plzně Pavel Rödl, předseda Sdružení měst a obcí Plzeňského kraje Jaroslav Perlík a předseda představenstva Plzeňská teplárenská a.s. Roman Jurečko.

 

„Ochrana životního prostředí je velmi důležitá, zejména pak v souvislosti s nakládáním s komunálními odpady. Jsem ráda, že se zúčastněné strany dohodly na partnerství a spolupráci,“ dodala hejtmanka Plzeňského kraje Milada Emmerová.

Dohodou se Plzeňský kraj zavazuje k vypracování Studie proveditelnosti integrovaného systému nakládání s komunálními odpady na svém území, které závisí na Zařízení pro energetické využívání odpadů na území skládky odpadů Chotíkov.

 

V předpokládaném horizontu 5 let by na území Plzeňského kraje měly být nastaveny takové způsoby nakládání s komunálními odpady, které budou v souladu povinnostmi určenými pro Českou republiku Evropskou unií.

O znění Dohody byli již dopředu informováni starostové největších měst v Plzeňském kraji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama