Drahoslav Chudoba

Nezávislý kandidát do Senátu v obvodu Rychnov nad Kněžnou
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2020 11:06:48

Ohlédnutí aneb co je za mnou

Ohlédnutí aneb co je za mnou

Jmenuji se Drahoslav Chudoba a v letošních volbách kandiduji do Senátu. Jako nezávislý, kterého do klání o senátorské křeslo poslaly skoro dva tisíce podpisů občanů z Rychnovska, Choceňska i Holicka.

Jsem přesvědčen, že byste měli vědět, kdo se o váš hlas uchází a co je za ním. Většinou píšu dost dlouhé příspěvky. Tentokrát jsem se rozhodl shrnout to, co je za mnou, velmi krátce. Méně je někdy více. Takže:✅ Jsem spoluautor obnovení Východočeské vodárenské soustavy a koordinátor pracovní skupiny Voda pro Podorlicko✅ Mám dvacetiletou zkušenost jako soukromý zemědělec✅ Jsem myslivec a předseda Mysliveckého spolku Liberk-Hláska✅ Už dlouho se jako předseda Hospitální nadace Františka Antonína hraběte Sporcka v Kuksu angažuji v charitativních projektech✅ Jsem nyní už bývalý jednatel společnosti DEMP-HOLDING s.r.o., která se za 20 let vypracovala na trojku na českém trhu energetických úspor✅ Pracuji jako člen Nadačního fondu Svatovítské varhany✅ Jsem také kuchař, číšník a duše rodinného penzionu Venclův statek v Javornici na Rychnovsku✅ Vedu projekt na záchranu kostelů na Podorlicku, v rámci něhož získáváme finance na opravdu zchátralých kostelů✅ Jako projektový manažer jsem se podílel na vzniku nové lanovky na Sněžku, na plynofikaci podorlického regionu nebo na revitalizaci Zámeckého návrší v Litomyšli✅ Jsem hrdý táta dvou dospělých dcer, které se věnují zemědělství a ekonomiceA především jsem Rychnovák srdcem i duší, který v dětství válčil na voru proti Habrovákům jako děti v Poláčkově knize Bylo nás pět. A po nerudovsku mohu také říci, že vším, čím jsem byl, byl jsem rád.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama