Drahoslav Chudoba

Nezávislý kandidát do Senátu v obvodu Rychnov nad Kněžnou
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2020 9:16:14

Pomáhat mě učili už jako malého kluka

Pomáhat mě učili už jako malého kluka

Na statku u babičky, doma u rodičů. Možná proto, nebo snad právě proto, mi tato vlastnost zůstala až do dospělosti. Pomáhám rád. Naplňuje mě to. ✅ Protože mi záleží na kraji i lidech, kteří v něm žijí ✅ Protože můžu pomáhat a toho daru si vážím

 Proto pomáhám tam, kde je to třeba. Už dlouho.🕍 S Jirkou Strachem zachraňujeme kostely na Podorlicku. Charitativní projekt Anděl páně pomáhá kostelům vzniknul u nás na statku a jen letos se podařilo vybrat na zchátralé kostelíky v našem regionu přes 52 tisíc korun. Někde se začít musí a každá koruna je dobrá.🧴 Jsem předsedou Hospitální nadace Františka Antonína hraběte Sporcka v Kuksu. Během března a dubna jsem právě jménem této nadace rozvezl téměř 1600 litrů anti-covid dezinfekce do domovů důchodců, dětských domovů a dalších zařízení. Ve srovnání s nasazením zdravotníků to je nic, ale podle mě se počítá každá podaná ruka. Dokonce jsem za tuto aktivitu dostal „Cenu města Holic“ 🏅S rozvážením budu pokračovat i na podzim a vlastně tak dlouho, dokud bude potřeba.💰 Dlouhodobě pomáhám obcím se získáním potřebných dotací. Na školky, silnice, hřiště… Na veřejné projekty v regionu jsem už dokázal sehnat přes dvě miliardy korun.🌲 Jsem členem Nadačního fondu Svatovítské varhany. Letos se mi podařilo darovat dřevo z rychnovského regionu na kruchtu pod varhany do katedrály sv. Víta v Praze🚴‍♀️ Organizačně se podílím na charitativní cyklotour „Na kole dětem“, která svou sbírkou přispívá na onkologicky nemocné děti.🦌 Jako myslivci mi není lhostejný ani život zvěře. Věnuji se proto pomoci zvěři například v období senoseče. S myslivci a zemědělci instalujeme plašiče a na příští rok máme v plánu koupit dron s termokamerou, který nám pomůže zachránit nespočet dalších srnčat.Doba je plná nejistot. Každá pomoc, i ta drobná, je lepší než žádná. Řekněte sami, máte dobrý pocit, když se vám povede někomu pomoci?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama