Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2016 13:59:40 - chromozom

Barnevernet

Můžete se prosím, pravdivě vyjádřit k případu s ,,krádeží" našich dětí? Proč mám pocit, že se nám neříká celá pravda? taky mě zklamala Chalánková, která říká jen polopravdy, což je zavádějící. Prosím, řekněte mi upřímně. Krade nám Norsko bezdůvodně děti? Nebo proto jsou důvody? A jak se v celém případu (případech) budete angažovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2016 15:57:20 - Ing. Adolf Beznoska
Hezký den,
situací kolem dětí Michalákových byla několikrát projednávána ve Sněmovně i na výboru  pro sociální  politiku. Nikde a nikdy nezazněla jiná informace než ta která byla opakovaně podána v médiích. Z těchto informacích čerpám i já. Osobně si myslím, že postupy Barnevernetu jsou velice problematické a další případy odebírání dětí o kterých jsem slyšel ve mne vyvolávají  pocit   rozčarování  z jeho činnosti.  Rovněž  si  myslím, že kolegyně Chalánková  udělala  v dané kauze  obrovský kus práce  a zaslouží si naše ocenění.