Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2019 8:44:00

Daně chceme snížit všem

Daně chceme snížit všem

Komentář na facebookovém profilu k daním

Daně chceme snížit všem, ať už jste podnikatel nebo zaměstnanec. Komunikaci se státem chceme také zpříjemnit všem, ať už je Vám dvacet a jste zvyklí všechno dělat přes mobil, nebo 70 a chcete se předem telefonicky objednat na přesný čas. Chceme zjednodušit státní administrativu všem, ať už si jdete vyřídit stavební povolení nebo založit firmu.

Jsme zkrátka strana, která je tu pro každého občana. Narozdíl od jiných stran neselektujeme vybrané skupiny a nepředháníme se, kdo dá které víc.

Naším cílem je malý, levný, efektivní, bezpečný a přívětivý stát, který se nebude plést do života občanům a nastaví nejlepší podmínky pro to, aby každý mohl realizovat svoje sny a stát mu přitom neházel klacky pod nohy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama