Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2019 10:01:00

Ještě letos představíme konkrétní reformu důchodového systému

Ještě letos představíme konkrétní reformu důchodového systému

Komentář na facebookovém profilu k důchodové reformě

 Když je podle premiéra Sněmovna žvanírna, tak pak nevím, co je jeho vláda. Zatím jsme v lepším případě slyšeli jen nějaké fantazie a sny, v horším případě problémy rovnou ignorují. Třeba ministryně Maláčová rovnou odpískala důchodovou reformu, protože prostě nemá odvahu narůstající problémy penzijního systému řešit.

Občanská demokratická strana jako zodpovědná pravicová strana takovou odvahu má. Proto ještě letos představíme konkrétní reformu důchodového systému a koncepci prorodinné politiky. Musíme dnešní třicátníky a čtyřicátníky motivovat k tomu, aby si spořili na stáří a do důchodového systému tak dostat víc peněz. Pokud nesnížíme závislost lidí na státním pilíři, na jejich důchody v budoucnu nezbudou peníze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama