Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2021 6:41:00

Pan ministr Arenberger asi upadl na hlavu

Pan ministr Arenberger asi upadl na hlavu

Komentář na facebookovém profilu k očkování a ministru Arenbergerovi.

Nejdřív hodí středoškoláky přes palubu, nepustí je do školy a teď začne vymýšlet nesmysly ohledně očkování. Místo toho, aby hledal efektivní způsoby, jak vrátit společnost do normálního života, hledá, jak věci komplikovat.

Nyní pro změnu diskriminuje ty, kteří podstoupili očkování mimo Českou republiku. To by mě zajímalo, co by vláda dělala, kdyby na oplátku řekli Chorvaté Čechům, že až k nim přijedou na dovolenou, že jejich očkování neuznávají. Nebo když naočkovaný občan Slovenska přijede v létě do Čech na festival, tak ho tam pořadatel nemá pouštět? Má se snad v ČR přeočkovat? A to nedej Bože, pokud by k nám na dovolenou chtěl Maďar naočkován Sputnikem V, tak toho radši ani nepustíme přes hranice. Absurdní!

Tahle vláda seká jednu absurditu za druhou a už se to snad nedá ani parodovat. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama