Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2019 14:32:00

Tohle je totální nehoráznost. Proti-podnikatelská vláda v akci

Tohle je totální nehoráznost. Proti-podnikatelská vláda v akci

Komentář na facebookovém profilu ke krokům vlády

Víte, jak napumpovat deficitní státní rozpočet v průběhu roku? Začnete vymáhat státní výpalné na malých a středních podnikatelích!

Tohle je totální nehoráznost a nemůžu ani věřit, že to prošlo do dalšího kola v Poslanecké sněmovně.

Tahle proti-podnikatelská vláda chce změnit daňový řád a prodloužít lhůtu na vracení daňového odpočtu u DPH z 30 dní na 45 dní. Patnáctidenní plošné prodloužení pro všechny ale může znamenat, že zejména menší firmy budou muset u bank shánět půjčky či kontokorenty k zaplacení svým dodavatelům nebo zaměstnancům.

Kdo někdy podnikal, tak moc dobře ví, co to např. v období růstu firmy znamená bojovat s cash flow. Tímhle plošným zásahem chce asi stát nebo nějaký holding zlikvidovat další nepohodlnou konkurenci v podobě malých a středních podnikatelů.

Ja to říkala už od počátku zavedení #EET, že to bude jen špička ledovce represí a destrukce aktivní a samostatné střední třídy. No a bohužel se to každý rok jen potvrzuje.

ODS - Občanská demokratická strana zabojuje, aby to nikdy nespatřilo světlo světa! Co na tuhle nehoráznost říkáte pane ministře Karel Havlíček - vy, který jste roky zastupoval zájmy malých a středních podnikatelů v #AMSP?

Podnikatelé! Prosím sdílejte to a vyvíjejte nyní tlak na Poslaneckou sněmovnou, kde má většinu polokomunistická koalice. Jsem připravena vám pomoci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama