Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2016 11:25:16

28. den kampaně do Senátu – 28. 9. 2016

28. den kampaně do Senátu – 28. 9. 2016

Vystoupení Ing.Aleny Vitáskové na manifestaci proti islamizaci v Ostravě dne 28.9.2016

 ·         Čeká mě první účast na demonstraci, kterou pořádá Úsvit – Národní koalice ve čtyřech městech Ostrava – Praha – Most – Plzeň

·         Propojeni jsme telemostem, demonstrace je proti islamizaci naší země a Evropy

·         Mám vystupovat mezi prvními řečníky a nevím, jak to dopadne. Demonstraci  – manifestaci  jsem viděla pouze v televizi a naposledy jsem se zúčastnila v roce 1989.

·         Průběh byl velmi příjemný – vystupovali představitelé a účastníci z jednotlivých měst. Zásadní bylo vystoupení  významných  zahraničních účastníků,  německá AfD,  Pegida,  britský či polský představitel vyznává rovněž stejné národní hodnoty,  důležitá pro budoucnost je Pevnost Evropa, názory všech se zcela shodovaly.

·         Dobrou atmosféru navodila před zahájením projevů skupina Beatles Collection Band, která mě doprovází na všech větších akcích

·         Pak přichází na řadu zahájení akce předsedou strany Miroslavem Lidinským, začíná Ostrava. Mé vystoupení ve zkrácené formě:

„Miluji Ostravsko, miluji svoji vlast a lidi zde žijící. Nechci  islamizaci naší země, chci, aby naše děti vyrůstaly, vyznávaly naše národní hodnoty, zvyklosti, náboženství, hodnoty našich předků. Jsem proti imigrantům, a to z těchto důvodů: Neumíme se postarat o naše potřebné, handicapované, nemocné. Pro handicapované děti uboze pořádáme sbírky – barevná víčka, srdíčka atd. aby rodiče těmto dětem mohli pořídit rehabilitace, invalidní vozík, či operaci.

Neumíme se postarat o naše seniory, kteří celoživotní  prací vytvořili naší společnosti hodnoty, které se nepodařilo rozebrat ani za dvacet pět let, mnozí z nich mají místo důchodu žebračenky, ti kteří se nemohou již sami o sebe postarat jsou v LDN, kde není o ně důstojně postaráno. Neumíme začlenit nepřizpůsobivé občany. Neumíme zařadit Romy a to společně žijeme mnoho desetiletí, máme stejný jazyk, náboženství i zvyklosti. My to prostě neumíme, jak se chceme starat o imigranty?

Nechci z Ostravska ghetto s centrem narkomafie

Chci, aby byla zahájena restrukturalizace Ostravska, aby se vrátily finance, které byly vyvedeny z tohoto regionu. Chci, aby zákony byly přijímány ku prospěchu lidí, ne tunelářů a šmejdů.

Chci, aby se Ostravsko znovu stalo místem pro spokojený život všech.

CHCI TO, PROTOŽE JSEM PATRIOT ! A VÍTO CO JE PATRIOT?

TO JE VLASTENEC, ANO JÁ JSEM VLASTENKA.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama