Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2016 8:47:05

5. den kampaně do Senátu

5. den kampaně do Senátu

5. 9. 2016

Tento den se lišil od běžného dne kampaně, protože v pondělky se věnuji plně ERÚ. Probíhala operativní porada, personální záležitosti – dva noví pracovníci skládali slib o státní službě. Ze zákona musí tento slib skládat do rukou předsedkyně úřadu.

Dne 19. 9. 2016 má probíhat Konference k obnovitelným zdrojům na VŠB. Vzhledem k tomu, že jsem chtěla přednést mimo jiné vizi, jak dál s obnovitelnými zdroji v ČR, jsem nakonec svoji účast na konferenci odmítla. Nechci, aby bylo zneužíváno, že jsem v době kampaně přednášela na akademické půdě, nechci, aby např. Bakalovi novináři hloupě vyhodnocovali moji práci jako volební kampaň. To fakt nemám zapotřebí. Kde byli tito novináři, když se rozkrádalo VOKD.

Opravdu nevím, ale asi jsem jediný kandidát, který si na kampaň vzal neplacené volno. Osobně považuji za nemožné pracovat a věnovat se kampani, je to prostě nemožné.

Takže, pondělky jsem na ERÚ a probíhá operativa, operativní porady, porady vedení, je to jediný den v týdnu, kdy se kampani nevěnuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama