Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2016 22:17:11

8. den kampaně do Senátu dne 8. 9. 2016

8. den kampaně do Senátu dne 8. 9. 2016

Průběh 8.dne kampaně: jednání v ČT a kontaktní kampaň ve Slezské Ostravě

 
  • Začínali jsme ráno, kde jinde než v TV. Opět příjemný rozhovor. Téma se týkalo mé brožurky.
  • Vydala jsem ji proto, aby se především mi voliči mohli seznámit, proč jsem „Na prahu vězení“.
  • Když tuto brožurku při setkáních s voliči předávám, tak z větší částí slyším: „Paní Vitásková, my víme jak to je, chtějí vás odstranit. Oni si myslí, že jsme blbí?“ A pak pokračuje diskuze již velmi otevřeně.
  • Brožurku, kterou jsem vydala, tak jsem velmi zjednodušila. Nemám sílu na knihu, či jiný rozsáhlý elaborát. Ale určitě přesně popíši všechny zločince, kteří ubližují našemu národu a ještě k tomu používají mocenské prostředky, jako policii, či justici, ale do voleb to nestihnu, bude to další brožurka..
  • Pak jsem se se svými přáteli vydala na Slezskou Ostravu. Setkala jsem se svými potencionálními voliči, vedla řadu diskuzí, slyšela mnoho názorů. Bohužel žádný, který by mě upozornil, že pan Bakala se zasloužil alespoň něčím pozitivním o tento region. Jednohlasně znělo, že je to „gauner“.
  • Stále nerozumím tomu, proč politici a justice nekoná.
  • Jednání s podnikatelem, který byl poškozen vytunelováním OKD, podnikatelem, který přes podnikatelské úspěchy má stejné empatie k lidem a cítí s nimi. A věřte, že na Ostravsku to není ojedinělý jev. Prostě jsme kraj „rázovitý“ a je škoda, že nám tu nasadili škodnou jakou je pan Bakala.
  • Pak již jen probíhala příprava na start mé kampaně, která bude zahájena 9.9.2016 v areálu Nová Karolina. Chápu, že Den horníků a energetiků se již neslaví, chápu, že vykradené OKD nemá sílu něco slavit a stydím se za to. Proto jsem zvolila tento den jako symbol pokory k těm, kteří na ostravských šachtách položili své životy a zdraví. Ano oni, a jen oni  vybudovali firmu, kterou Bakala za podpory současných politiků vykradl. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama