Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2023 6:03:00

Armádu dohnala chybná rozhodnutí

Armádu dohnala chybná rozhodnutí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bojeschopnosti a výzbroji Armády ČR

 Armádu ČR dohnala chybná rozhodnutí bývalých ministrl obrany a náčelníků generálního štábu. Ti preferovali "afghanizaci". Proto namísto vševojskového charakteru máme armádu expediční, která velmi těžko může ubránit naši zemi.

Armáda si vždy stěžovala na politiky, že nemá dostatečně vysoký rozpočet. Ale i při navýšení kapitoly 307 státního rozpočtu si resort Ministerstva obrany neví rady. Problémem je, že generální štáb neustále vyzbrojuje pro vedení "minulých" válek.

Těžká brigáda, či spíše divize je sice potřebná k obraně ČR, ale my potřebujeme PRO a protivzdušnou ochranu. Tím, že nakoupíme F 35, si na dlouhou dobu podřízneme vyzbrojování armády proti hrozbám, které nás ohrožují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama