Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2023 15:09:00

Blbost a fanatismus se staly dnešní politickou realitou

Blbost a fanatismus se staly dnešní politickou realitou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ideologické zaslepenosti vlády pětikoalice

 Takže nášivka, připomínající písmeno Z, je trestná. Naproti tomu prezident RF v posmrtném vaku na budově MV je v pořádku. To aby se Zlínský kraj bál, že jej budou brzy stíhat za to, že jeho zastávky také připomínají agresorovo Z.

Prostě blbost a fanatismus se staly dnešní politickou realitou. Problémem ovšem je, že namísto toho, aby tuto politiku dělali extremisté a ideologičtí populisté, tak tuto politiku propaguje česká vláda. To si opravdu neuvědomuje, že svojí nadutostí a ideologickou zaslepenopstí naopak Putinovi pomáhá?

Vláda, která jde proti vlastním občanům, musí brzy skončit. A nezachrání ji ani obrovské PR či cinknuté průzkumy veřejného mínění. Pravda se totiž ukáže až při volbách a ty se rychle blíží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama