Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.11.2023 7:57:25

K plnění Koaličního programu 2022 - 2026 v Uherském Hradišti: Doprava a parkován

K plnění Koaličního programu 2022 - 2026 v Uherském Hradišti: Doprava a parkován

Rok se s rokem sešel a je třeba hodnotit plnění programu radniční koalice. Dnes jsme si vyzali jejich základní prioritu: Dopravu a parkování.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

K plnění Koaličního programu 2022 – 2026 v Uherském Hradišti : Doprava a parkování

Blíží se roční výročí podpisu Koaličního programu 2022 – 2026 mezi ODS, TOP09, ANO2011, KDU-ČSL a Nestraníky pro Hradiště a proto je třeba hodnotit. Jako první bod programu se stala doprava a parkování ve městě. Zřejmě také proto, že tyto problémy tíží celé město Uherské Hradiště.

Prozatím se toho moc nestalo. Sice postupnou revitalizací městských částí dochází k navýšení počtu parkovacích míst. Ale jedná se o jednotky a ne o desítky, které je třeba vybudovat. O nějakém parkovacím domu se obyvatelům sídliště Východ může pouze zdát. A tato situace se rozhodně v dohledné době nezlepší. Ba právě naopak se zhorší plánovanou výstavbou dalších obytných budov. Nehledě na kvalitu povrchu stávajících parkovišť, které ještě na revitalizaci čekají.

Taktéž se nepohlo napojení ulice Průmyslové na obchvat či dopravní připojení z Jaktářů na silnici I/55. Proto zůstává dopravní kolaps ve městě, zejména v odpoledních hodinách. Kromě zdražení jízdného se MHD také neposunulo. Často je linka 8 přetížená a doprava přes víkend a svátky je nedostačující.

Obyvatelé sídlišť a čtvrtí města si sami zodpoví na otázku, zda současná radniční koalice plní koaliční program z prosince 2022.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama