Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.11.2023 13:15:56

K plnění Koaličního programu 2022 - 2026 v Uherském Hradišti: Životní prostředí

K plnění Koaličního programu 2022 - 2026 v Uherském Hradišti: Životní prostředí

Je s podivem, že každý mluví o životním prostředí, ale každý si pod tím představuje něco jiného. Pro mne osobně je životní prostředí to, v čem žiji, pracuji, kam chodím na procházky či na výlety. A pokud se člověk kolem sebe dívá, tak kvalitu rozezná

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

K plnění Koaličního programu 2022 – 2026 v Uherském Hradišti: Životní prostředí a veřejný prostor

Blíží se roční výročí podpisu Koaličního programu 2022 – 2026 mezi ODS, TOP09, ANO2011, KDU-ČSL a Nestraníky pro Hradiště a proto je třeba hodnotit.  Dnes se zaměříme na životní prostředí a veřejný prostor. V této oblasti musím radniční koalici pochválit neb plní svůj program. Vysazování  nových stromů je cesta ke zlepšení životního prostředí. Ještě je třeba se více zaměřit na jejich údržbu. Osobně bych navrhl dosazení nových stromů ve Smetanových sadech a vznik nových parčíků ve Staré Tenici, v bývalých kasárnách a na sídlišti Východ. Tam těch stromů schází nejvíce.

Přesto, že radnice plánuje zadržování vody v krajině, stále schází jejich ochrana. To, co je nutné, je revitalizace ramene Mařatské, včetně Vinohradského potoka a jeho okolí. Určitě je třeba zajistit vyčištění a zatrubnění přítoků a pramenů, vedoucích k rybníčku pod mařatskými vinohrady. Tady ta „péče“ o vodní zdroje značně pokulhává. Podobné je to s potokem Olšávka, která revitalizaci a vyčištění potřebuje drahně let. Tak jako je potřeba dokončení protipovodňových opatření města.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama