Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.11.2023 5:57:54

Ke změně č.1 Územního plánu města Uherské Hradiště

Ke změně č.1 Územního plánu města Uherské Hradiště

Změna č.1. ÚP města postrádá zejména prvky aktivní politiky města v oblasti bydlení a také tam není zahrnut regulační plán území nemocnice. Stále převažuje podpora privátu a developerům. Přitom se neřeší skutečné potřeby občanů Uherského Hradiště.

 Když jsme u otázek bydlení, pak změna č.1 Územního pláínu Uherského Hradiště hovoří o změně areálu OTMY na plochu bydlení a občansé vybavenosti. Což je dobře. Horší je to s areálem ČSAD, kde se povoluje výstavba výškových budov. Ale nejhorší je povolení individuální výstavby v areálu lyžařského svahu v Jarošově, a to zejména tím, že příjezdová komunikace povede od parkoviště pod Rochuzem. Prostě opět radniční kolaice ukazuje, komu že jde v otázce bydlení na ruku. A to, co mi zejména schází v této změně ÚP, je neřešení regulačního plánu v areálu nemocnice. Opět mám obavu, že se jde na ruku developerům před tím, než nějaká regulace bude. A také město rezignovalo na aktivní politiku v oblasti nájemního bydlení. Což má ve svém důsledku za následek snížení počtu obyvatel města a zhoršení podmínek již tak drahého bydlení.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama