Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2015 9:44:52

Odpověď na dotaz

Odpověď na dotaz

Můj tablet občas chybuje a také se podařilo nejen nenahrát moji odpověď , ale zároveň smazal i dotaz. Proto odpovídám tímto způsobem.

Situaci v afrických státech,zejména v SAHELU, ale týká se to i států Středního či Blízkého východu nevyřešíme organizovanou migrací. Ale tím,že naučíme Afričany pracovat v,ať již v zemědělství či v lehkém průmyslu. Ale základem každého států je slušná vláda, zajištění bezpečnosti a jistá míra sociální soudržnosti společnosti. Bez toho to nepůjde. Řešit si demografické problémy,jak to dělá Německo či jiné státy EU, na úkor těchto zemí či na úkor ostatních evropských států, je slepá ulička ,která zakládá na další problémy ,včetně těch bezpečnostních. Nicméně souhlasím s tím,že je třeba řešit problémy tam,kde vznikly. Jinak vám doporučuji daně platit, i když rozumím vaším připomínkám. Za prvé to není řešení a za druhé je to trestné .
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama