Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2023 4:31:00

Pan premiér i vláda lhali

Pan premiér i vláda lhali

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k informacím Eurostatu o cenách energií

 Pan premiér i vláda lhali, když tvrdili, že Eurostat má špatné infromace o cenách energií. Dnes se ukazuje, kdo měl tenkrát pravdu a že naši občané měli nejdražší energie v rámci Evropské unie. Čechům vzrostly ceny energií v minulém pololetí o 50 procent (plyn) a o 25 procent (elektrická energie).

Pak se není čemu divit, že vrostl počet domácností pod hranicí chudoby i počet domácností, které se k této hranici razantně přibližují. A to nás příští rok čeká další "dáreček" od současné vládní koalice v podobě "konsolidačního balíčku".

To není žádná konsolidace, ale prachsprosté zdražení, které odnesou nejen nejchudší domácnosti, ale především střední třída, kterou pravice soustavně likviduje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama