Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2020 10:07:29

Jsem hrdý, že jsem 25.4.2017 hlasoval že MASAKR ARMÉNŮ BYL GENOCIDOU

 Jsem hrdý, že jsem 25.4.2017 hlasoval že MASAKR ARMÉNŮ BYL GENOCIDOU

A NEJSEM VŮBEC HRDÝ NA TO, že řada dnešních poslanců, mých tehdejších kolegů není schopna v Parlamentu České republiky vstát a jasně prohlásit, že nejsme ochotni stát v NATO společně bok po boku s agresivním islámským Tureckem!

JSEM HRDÝ NA TO, že jsem po celou dobu svého poslaneckého mandátu usiloval - a to i díky získaným znalostem z CENTRA STUDIÍ GENOCID v Terezíně, díky panu Šimonovi Krbcovi a Pavlovi Chalupovia prosazoval uznání genocidy Arménského lidu Tureckem a dne 25.dubna 2017 také hlasoval s ostatními poslanci že MASAKR ARMÉNŮ BYL GENOCIDOU ZE STRANY TEHDY ISLÁMSKÉHO TURECKA.
A NEJSEM VŮBEC HRDÝ NA TO,že řada dnešních poslanců, mých tehdejších kolegů není schopna v Parlamentu České republiky vstát a jasně prohlásit, že nejsme ochotni stát v NATO společně bok po boku s agresivním islámským Tureckem!

HPART YeM vor yes dzgtel yem im pashtonavarman voghj ynt’ats’k’um. nayev Terezinum GEOCASPANUT’YAN USUMNASIRUT’YUNNERI KENTRONits’ stats’vats gitelik’neri shnorhiv ՝ prn. Shimon Krbeki yev Pavel Ch’alupayi shnorhiv: yev npastets’ T’urk’iayi koghmits’ hay zhoghovrdi ts’eghaspanut’yan chanach’many isk 2017-i aprili 25-in na ayl patgamavorneri het k’vearkets’ nayev ayn masin, vor ARMENI ASSANGARANY WEASPANUT’YUNN ER ayn zhamanak Islamakan T’urk’ian! YEV BOLOR DASYNT’A ch’em vor aysorva shat patgamavorner, ayd zhamanakva im gortsynkernery, i vichaki ch’en CH’ekhiayi khorhrdaranum votk’i kangnel yev haskats’nel, vor menk’ patrast ch’enk’ NATO-um agresiv islamakan T’urk’iayi koghk’in kangnel!


I'M PROUD OF that I have strived throughout my term of office - also thanks to the knowledge gained from the GENOCID STUDIES CENTER in Terezín, thanks to Mr. Šimon Krbec and Pavel Chalupa and promoted the recognition of the genocide of the Armenian people by Turkey and on April 25, 2017, he also voted with other deputies that the ARMEN MASSACRE WAS THE GENOCIDE OF THEN ISLAMIC TURKEY. AND I AM NOT AT ALL COURSE that many of today's deputies, my colleagues at the time, are not capable in the Parliament of the Czech Republic to stand up and state clearly that we are not willing to stand side by side with NATO in aggressive Islamic Turkey!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama