Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2021 9:36:31

COVID - řešení je PROSTÉ A JEDNODUCHÉ ... aneb proč občan nevěří své vládě

COVID - řešení je PROSTÉ A JEDNODUCHÉ ... aneb proč občan nevěří své vládě

únavná a do úplného zpitomnění diskutovaná vakcinace je zcela zbytečná - buď stát/EU označí něco za dobrovolné, nebo to označí za POVINNÉ - a v tom je pávě kámen úrazu...

Pokud vedení EU, Evropské komise, národní vlády, národní parlamenty, národních uředníci, překupníci i samotní aplikující lékařiODMÍTAJÍ převzít osobní, konkrétní hmotnou a trestně právní odpovědnost za následky očkování vakcínami, za něž v tomto smyslu odmítli převzít odpovědnost i jejich výrobci - a pozor !!! - politici smlouvy o nákupu vakcín takovou alibistickou doložku výrobců akceptovali !!!pak se nelze divit, že logicky ODMÍTAJÍ rozhodnout o POVINNÉM OČKOVÁNÍ.
Veškeré žvásty o dobrovolnosti za situace, kdy jsou na občany. kteří se zcela v souladu s nastavenými pravidly NEODPOVĚDNOSTI politiků za nic, očkovat odmítají, vyvíjen nátlak a represe vytvářením náhradních vyhlášek a nařízení prostřednictvím realizovaných nestátními subjekty, které jsou vystaveny minimállně ekonomoické represi státu, pokud nepřevezmou onu roli státu, ktrou sám stát odmítá přijmout jsou neskutečným podvodem a zločinem na vřejnosti - nehledě k tomu, že 90% oněch vyhlášek a nařízení jsou mocí soudní označeny za nezákonná.Žvásty o tom, že každý má celou COVID šílenost a pochybnou vakcinaci pochopit srdcem a být solidární ke svému okolí a nechat se dobrovolně očkovat, přičemž DOBROVOLNĚ neočkovaní jsou podprahově stavěni státem do role doslova zločinců je HNUS FIALOVEJ.A pokud se někdo už dva roky za drahé peníze v kancelářích státních institucí pátrá po tom, jak je možné, že se neppodařilo proočkovat daleko více občanů, dělá zbytečnou práci! Důvodem je to, co jsem jsem popsal výše ... je to neochota námi placených občanů přijmout příslušnou odpovědnost, je to zavedený styl politické práce, kdy je politiky obcházeno to, co sami schválili, je to neschopnost mluvit s lidmi na rovinu, je to i očividné kšeftaření a super business pro klientelistické skupiny politiků, přiživující se na celém tomto bordelu, který vznikl jen a pouze díky naprosté krizové nekompetenci těch, co odpovídají za řešení krizových situaci - tedy nejen COVIDových... a tedy těch které jsme si ve značné míře znovu zvolili jako své zástupce ... to prostě hlavou nepochopíš.
Na závěr dodám - od občanů, kteří jsou dlouhodobě utvrzováni v nědůvěře k politiků a vládě, od trvale ohlupovaných občanů, kteří nemají k dispozici ani pravdivé informace, aní potřebné znalosti a dovednosti, od takových NELZE očekávat, že se v době krizí budou rozhodovat správně, racionálně a efektivně. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama