Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2019 18:08:40

Globální bezp.situace se začíná nápadně podobat situaci 30. let minulého století

Globální bezp.situace se začíná nápadně podobat situaci 30. let minulého století

A nyní, když je šance, že se Český národ začíná uzdravovat, že se po desetiletích apatie narovnává - hrozí, že bude znovu a tentokrát definitivně zlomen!

V souvislosti s připomínkou smutného výročí 80 let od naší okupace Německou armádou se objevují "nové pohledy" se kterými určitá část globáních, politicko-ekonomických elit čekala na dobu, kdy 99% eventuálních pamětníků vzpomínaných událostí bude po smrti, bez možnosti tyto "nové" pohledy jakkoli komentovat a uvádět na pravou míru.

"NOVÉ POHEDY" jsou dle mého názoru jistou součástí, fragmentem dlouhodobě vedené nenápadné hybridní kampaněm ze strany již zmíněných elit - prosazovatelů LGBT multikulti společnosti, prosazovatelů proměny národních států EU na jednolitou, amorfní a snadno ovladatelnou masu biologické hmoty - levné pracovní síly - pomocí infiltrace nadkritického množství nekompatibilních nelegálních-legálních migrantů především z Blízkého východu a Afriky, infiltrace politických a ekonomických struktur Evrospkých států a EP Politickým islámem včetně právního systému Šaáriji atp. 

"Nové pohledy" a jejich propagátoři - například instituce "Evropské hodnoty" a část VIP politiků současných všech politických parlamentních stran účelově zkreslují a upravují historii s cílem novou, mladou generaci, již bez žijících svědků oné historie,  celou evropskou populaci 21. století a populace následující dezinformovat a zmanipulovat potřebným, dalo by se říci "ruso a číno-fobním" způsobem....

Chci upozornit na evidentní neochotu politické reprezentace a veřejnoprávních médií nekomentovat příčiny, které vedly k naší potupě, která se s za námi, s námi a v nás táhne jako hnusný zelený sliz už 80 let.

Nikdo zatím neřekl nahlas, že celá světová katastrofa nastala v okamžiku, kdy globální, takzvané demokratické "elity" ať už skrytě či otevřeně podporovaly, počátkem 30. let minulého století - minimálně do doby, než se jimi stvořená nestvůra obrátila i proti nim samým - nacistický režim Adolfa Hitlera, vládu pevné ruky, antisemitismus .... německý průmysl a především astronomický ZISK pro několik málo světových loutkovodičů. ¨

Mimochodem stejný "mustr" jaký byl stejnými manipulátory se stejnými důsledky = vznikem I. SV a desítkami milionů mrtvých - použit v případě politické i finanční podpory V.I.Lenina a ruské revoluce.....  

Druhé světové válce předcházelo na jedné straně uvalení devastujících, ponižujících sankcí na celý německý národ a na straně druhé naprostá tolerance a vstřícnost k porušování těchto sankcí zejména v oblasti budovaní německých branných sil (včetně rozvoje vojensky orientované vědy a zcela nových hospodářských oborů souvisejících s rozvojem vojenství). Není žádným tajemstvím, že řada západních ekonomických subjektů dodávala (různými způsoby) i v průběhu války, nepříteli prostředky k zabíjení vlastních vojáků a civilistů. A není až takovým tajemstvím ani to, co nám "spojenci" vyúčtovali za svou pomoc našemu odboji proti nacistům.

S odstupem oněch 80 let si troufám spekulovat, že to s pravděpodobností hraničící s jistotou, nebyla zdánlivá nekompetence, ale velmi dobře propracovaná strategie, která měla vést k podrobení vzdorujícího "východu", Slovanské populace, dobytí obrovských území, surovinových zdrojů ...životního prostoru. 

Možná že už tehdy pánové, pokuřující doutníky v anglických klubech, se smíchem mluvili o tom, dámy prominou, že lidí je jak sraček - zejména těch na východě. Pánové bohužel zapoměli na zákonitost, že s jídlem roste chuť .......a že se tím bude řídit i nenasytná nestvůra s hákovým křížem na čele, kterou přivedli na svět. 

Pokud Vám to dnes něco připomíná, pak vězte, že nejde o podobnost čistě náhodnou. 

Po cca 100 let se spirála dějin a "bod zlomu" dostává znovu do stejného vertikálního postavení jako ve třicátých letech, jen o otočku výše se vším, co lidské civilizaci nyní nabízí technologie 21. století, se vším co jsme si doposud způsobili v oblasti životního prostředí, s nezvratnými klimatickými a společenskými změnami - a příroda bude znovu se zájmem sledovat, zda Homo sapiens přežije či jako druh skončíme...a obávám se, že už nás má plné zuby.

A pokud jde o nás, o Českou republiku? 

Jsme jen malým kolečkem v soukolí globálních procesů ale to neznamená, že máme mlčet a zapomenout na našei historické zkučenosti jak se "Západem" tak s "Východem". 

Neznamená to ani náhodou, že bychom se neměli vzpříčit manipulacím a nekompetenci tak, jak se nám to stalo již v roce 1938 a 1939....a jen blbec opakuje stejné chyby.

1939 - je rok, kdy jsme ztratili hrdost, sebevědomí a suverenitu, kdy čeští muži ztratili - zdá se, že bohužel už natrvalo svou mužskou (mužnou) roli obránců svých rodin a vlasti. 

Rok 1939 je rokem, kdy nejen cizí, ala naši vlastní "demokratičtí" politici definitivně zlomili svému národu páteř. Je to rok, který natrvalo zabudoval do českého národa nedůvěru ke "spojencům", k "demokracii", která náš národ zcela bez skrupulí, studu a zaváhání obětovala svým sobeckým cílům. 

A nyní, když je šance, že se Český národ začíná uzdravovat, že se narovnává - hrozí, že bude znovu a tentokrát definitivně zlomen!

 Rozum a srdce


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama