Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2018 12:16:58

Místo "důkazu" už stačí jen "jasná informace" ?

Místo "důkazu" už stačí jen "jasná informace" ?

Aniž bych se jakkoli chtěl zastávat kohokoliv,kdo použije takzvané ZHN, aktuální situace v mezinárodních vztazích,v návaznosti na údajné použití nervové chemické zbraně na území VB,mi přijde,s ohledem na dostupné informace velmi "zvláštní".

Našeho pana europoslance Teličku bych chtěl poprosit o doplňující komentář k tomu, jestli vnímá jistý podstatný rozdíl mezi "jasnou informací" a to ještě velmi "zamlženou" a "DŮKAZEM" (forenzním) ????? :-). 
V každém případě je pro mne, jako občana ČR, který si přeje se svou rodinou a přáteli  žít v klidu a míru, zcela nedostatečné a ZÁSADNĚ NEPŘIJATELNÉ, že se spouští další eskalace napětí mezi "Západem" a "Východem", a to na všech úrovních diplomacie/zatím/, na základě čehosi co EP nazývá "jasnou informací". Co to je za novou pojmovou definici - "jasná informace"?! Buď jde o pomluvu, domněnku nebo důvodné podezření - ale na konci vždy, VŽDY musí být předložen, a to zejména v takto vážné kauze jednoznačný důkaz - a to ne někde v chráněném utajeném prostoru - ale veřejně. Proč? Protože se to týká nás všech. Podle mého osobního názoru je mnohem vhodnější, pokud se k věci chci vyjadřovat, nastudovat si problematiku chemických bojových /nervových/ látek, základní údaje o jejich vývoji, produkci, skladování i likvidování v celém širokém světě - pak totiž člověk zjistí, že je to velmi, velmi složitá problematika a pak možná dospěje i k závěru, že bez DŮKAZŮ je zatím skutečně lepší mlčet, než být doslova za KAŽDOU cenu mediálně zajímavý :-) - nemluvě o politické odpovědnosti našich zástupců v EP především za mír na Evropském kontinentu.Nevím proč, ale působí to jako snaha o přenesení pozornosti od odpovědnosti evropských politických  "VIP" za chaotickou migraci, bezpečnostních problémů a islamizace Evropy???Mimochodem je poněkud úsměvné, že se na podporu VB (v pro mne zatím naprosto nejasné kauze) jako zázrakem sjednotili všichni ti, kteří ještě před týdnem vykřikovali, že VB - za BREXIT - za nutné příkladně potrestat...copak se to v Bruselu zase děje?"Ani deset přátel nesblíží lidi tolik jako jeden společný nepřítel, říká autorka aforismů Zdeňka Ortová"
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama