Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2019 15:39:57

ODVOLÁNÍ ředitele NUKIB

ODVOLÁNÍ ředitele NUKIB

Kocourkov slabé slovo

1) je úplně jedno, jaký je oficiální důvod odvolání pana Navrátila, možná by byl citlivější důvod "ze zdravotních důvodů"...že někomu začal vadit je jisté


2) nového ředitele NUKIB budou vybírat ředitelé zpravodajských služeb? Tedy i ředitel dějeBISky, který byl pokud jde o podivuhodné "odborné" aktivity ohledně HUAWEI, hrozeb z Ruska a z Číny ale nemlich na stejné lodi jako ředitel NUKIBu?! VOPRAVDU?!?!


3) Pan ředitel Návrátil odvedl velký kus práce, osobně považuji za čest, že sem s ním mohl roky spolupracovat ohledně Zákona o kybernetické bezpečnosti (a než jsem "poslancoval", ucházel jsem se u NBU, ve veřejném výběrovém řízení o místo reditele NCKB/ - ale svět se velmi rychle změnil a bude se měnit....


4) pokud je odvoláván současný ředitel NUKIB, proč není odvolán i současný ředitel dějeBISky?!


...a svědčí to pouze o jednom
- je to nejen projev nekoncepčnosti státního řízení celé problematiky vstupu ČR do "Informačního věku", digitalizace a kybernetické bezpečnosti (změny ve vzdělávání dětí, změny v přípravě pedagogů...)
- je to opět hra řízená Syndikátem zpoza rohu...že by američani, co se týká Číny (Huawei) začali fakt fest brzdit?...to potom opravdu lítaj třísky.....(K.H.Borovský - nechoď Vašku s pány na led?....)

ČR dodnes nemá vypracovanou komplexní, holistickou strategii "BEZPEČNOST 5.0 (můj pracovní název)" - tedy komplexní manuál pro fyzickou a kybernetickou bezpečnost, pro energetickou, surovinovou a potravinovou bezpečnost....atd./neboť vše se vším souvisí/ a zákonodárný sbor spolu s vládou v tom lítají, jak se říká, "jako NUDLE V BANDĚ".

V roce 2012 ANO chtělo snížit počet ministerstev - jaký je stav v roce 2019?!....:-)))))))

Máme například v podstatě naprosto nepotřebné ministerstvo průmyslu a obchodu (80% všech výrobních - průmyslových - kapacit je v držení soukromých vlastníků, kteří žádné ministerstvo ke svému podnikání, výrobě a obchodu nepotřebují) 

a NEMÁME!

například ministerstvo INFORMATIKY (nebo ministerstvo Obrany a Bezpečnosti...)
které by kompetentně a komplexně uchopilo mnou již zmíněnou problematiku vstupu ČR a jejích občanů do prostředí nikoliv století páry, ale "Informační společnosti"....

Kocourkov slabé slovo

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama