Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.06.2019 9:45:28

Sjezd sudetských Němců na území suverénní ČR? Někdo se pomátl?!

Sjezd sudetských Němců na území suverénní ČR? Někdo se pomátl?!

Jsem velmi rozladěný a PODIVUJI se panu Podivínskému, za PODIVNOU diplomatickou (i geografickou) terminologii z doby NSDAP-náš vrcholný reprezentant v Německu, velvyslanec ČR (nominat KDU ČSL-p. Herman, p. Bělobrádek) je skutečně náš velvyslanec?

...a 24 fórů, jak jinak, opět "zabodovalo" v hybridní kampani proti vlastnímu obyvatelstvu....

Sjezd Sudetských Němců na území suverénní České republiky by vadil všem vlasteneckým Čechům, Slezanům a Moravanům, kteří ještě nezapomněli a znají trochu historii.
V roce 2019 pro mne jako občana ČESKÉ republiky žádní sudetští Němci a sudetští Češi neexistují, rozeznávám jen občany České republiky a občany Spolkové republiky Německo. 
To, jestli jsou součástí Německa na Německé straně Německé SUDETY, to nevím - a je mi to srdečně jedno.

Ale dívám se na mapu mé vlasti, hledám nějaký Český územně správní celek s tímto názvem ...a nic. Že by státní příslušnost - SUDEŤÁK? ...také nic.

Na území České republiky, od zasloužené porážky Němců a dle Benešových dekretů z Československa odsunutých sudetských Němců po roce 1945 žádné SUDETY a SUDETSKÉ NĚMCE NEMÁME a doufám, že už nikdy takovou V. kolonu jiné mocnosti mýt nebudeme !!!!!

Kdybych byl ještě poslanec, dost bych se zajímal o to, koho velvyslanec České republiky v SRN vlastně zastupuje - jestli předválečné Československo nebo současnou Českou republiku a určitě bych od něj požadoval osobní vysvětlení na Výboru pro Evropské záležitosti.....

Pozn.: 

za a) nejsem vítač ani fanaticky zaslepený uctívač denních čí nočních Vlků, Medvědů, ani Orlů, zelených mužíků a už vůbec ne uctívačů půlměsice....

za b) - sudetští Němci rozhodně nejsou parametrem, který určuje kvalitu vztahu ČR a SRN a který je účelově vymyšlenou podmínkou politiků pana Hermana, Bělobrádka atp. jakéhosi "smíření", ke kterému různými způsoby již dávno došlo.....že ale šlo především o dlouhodobou ambici "smíření" majetkového.....zrušení Benešových dekretů?!

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kdo-se-boji-landsmansaftu-sudetsti-nemci-chteji-snem-v-cesku-74067



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama