Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2018 14:35:53

V souvislosti s aktuální výzvou LAS k České republice -

V souvislosti s aktuální výzvou LAS k České republice -

- aby nepřesouvala své velvyslanectví v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma (https://www.securitymagazin.cz/security/las-vyzvala-cesko-aby-nepresouvalo-ambasadu-do-jeruzalema-1404062213.html)

bych Ministerstvu zahraničí a Vládě ČR doporučil, aby ve stejném duchu vyzvalo pana předsedu arabského parlamentu Mišál bin Fahim Salámího, respektive celý Arabský parlament a jeho předsednictvo, respektive LAS (Ligu arabských států) aby jednoznačně:
a) bez odkladu a definitivně zamezily nelegální migraci svých občanů na Evropský kontinent,
b) bezvýhradně přijaly materiální i právní odpovědnost za své občany zadržené mimo Arabské země jako nelegální migranty a bez odkladu zahájily, na své náklady, jejich masový odsun především z Evropy zpět do zemí jejich původu,
c) neprodleně fyzicky zlikvidovaly veškeré teroristické skupiny počinaje Islámskýcm státem, Al-Kaidou atd. (viz definice a seznam OSN, Rady bezpečnosti atd.) majících zázemí a základny na území Arabských států,
d) zcela jednoznačně odsoudily zahraniční politiku Íránu vůči Izraeli a "Západu",
e) veřejně odsoudily a odmítly veškeré pasáže (verše) Koránu, Sunny a Hadísy, které vyzývají k fyzickému násilí proti nevěřícím či nemuslimů, proti ženám či dětem.
.....pro začátek!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama