Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2021 22:02:54

Veřejná výzva pro naše miliardáře - vlastence

Veřejná výzva pro naše miliardáře - vlastence

ANO - pochopím, že mnozí z nich nemají příliš důvěry v to, že s jejich darem naloží současná politická reprezentace hospodárně.... Pak se ale musím zeptat, co míní tito bohatí a bezpochyby vlivní spoluobčané učinit pro to, aby tento pocit neměli.

S ohledem na stav naší stále silněji devastované vlasti, na nekončící zvyšování zadlužení našich potomkůobracím se s pokorou a prosbou na ty z nás, kteří byli v dobách příznivějších, výdělečně nejúspěšnější,aby věnovali část svých zisků do státní kasy tak, aby stát mohl pomoci desetitisícům těch, kteří melou doslova z posledního.Je jistě úcty hodné, že například pan premiér, který si v době svého premiérování a Covidové krize přišel na pěkných pár miliarddává - považte - celý svůj premiérský plat na dobročinné účely....nicméně MNOHEM ÚCTY HODNĚJŠÍ by bylo, kdyby věnoval státu byť jen polovinu z těchto (ne ze všech :-) miliard.A stejně úcty hodné by byl obdobný dar od našich dalších miliardářů, vlastenců - v České republice jich máme cca 210. 
ANO - pochopím, že mnozí z nich nemají příliš důvěry v to,že s jejich darem naloží současná politická reprezentace hospodárně....Pak se ale musím zeptat, co míní tito bohatí a bezpochyby vlivní spoluobčané učinit pro to, aby tento pocit/jistotu napříště už neměli.
Ono totiž asi není úplně v pořádku na jednu stranu v podstatě v pohodě vydělávat i v tom nepořádku velké peníze a na druhou se jaksi nezajímat, nestarat o to,v jakém stavu je země, v jakém stavu je legislativa, v jakém stavu je vzdělávací systém, jak funguje policie, za co utrácí naše vaše daně ministerstvo obrany, za kolik se staví dálnice  a další a další parametry fungování naší společnosti, naší vlasti.

Předem děkuji vám, které jsem oslovil, alespoň za zamyšlení
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama