Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2019 12:14:46

díky rozhodnutí PSP ČR má vzniknout další nesmysl - Národní sportovní agentura

díky rozhodnutí PSP ČR má vzniknout další nesmysl - Národní sportovní agentura

PANE PREZIDENTE, vrchní veliteli ozbrojených sil, PROSÍM PEČLIVĚ ZVAŽTE SVŮJ PODPIS....prosím pane prezidente, vy to vyřešíte: https://youtu.be/60Et9t85lFY

Ale když už...pak, vládo, rovnou zrušte Ministerstvo školství, mládeže a TĚLOVÝCHOVY....

Za mne - daleko více potřebujeme obnovit totálně zdevastovanou CIVILNÍ OBRANU A OCHRANU OBYVATEL ČESKÉ REPUBLIKY a ne zřídit agenturu na další zbytečné přerozdělování miliard peněz pro sport - kde to bude zase nakonec ve stylu říkanky "vařila myšička kašičku" - na někoho se určitě dostane (pan Černošek, pan Abrhám atp.) a někdo dostane kulový ...ale určitě to nebudou míče na fotbal....tuším kam to povede - ale!? ...skutečně se mohu mýlit!    

Budeme zřizovat Národní sportovní agenturu (která bude jen přehazovat děravými hráběmi dotace) a přitom nikdo nediskutuje o potřebě zřízení CERNTRÁLNÍ AKVIZIČNÍ AGENTURY společné a ve smyslu akvizic nadřízené všem ozbrojeným a bezpečnostním složkám (resortům) České republiky. Tedy problematiky a prostředí, které nejen, že nám daňovým poplatníkům svým "výkonem" způsobuje obrovské finanční ztráty, ale i prostředí prožrané korupcí, klientelismem a nekompetencí. Problematiky, jejíž neřešení dlouhodobě ohrožuje samotné obranné a bezpečností schopnosti České republiky....ale my potřebuheme sportovní agenturu....


Pro povinné zavedení Brané výchovy - přípravy obavatel na krizové situace - do škol se nehlo ani prstem!!!

Návrh na zvýšení investic z cca 1,5 milardy alespoň na cca 7 miliard - na podporu obranného bezpečnostního výzkumu a vývoje byl mávnutím ruky odmítnut!!!, 

Návrh na výstavbu Integrovaného výcvikového střediska ve Vyškově na Moravě pro všechny branné a bezpečnostní složky byl mávnutím ruky odmítnut!!!


Skutečně daňový poplatník - nikoliv jakási nová zájmová parta - potřebuje Národní sportovní agenturu, když si platíme tisíce úředníků na Ministerstvu financí a  ministerstvu školství???

Dodnes nebyla provedena hloubková Inventura "neziskovek" kam se sypou miliardy aniž vůbec víme proč a nač a my zrovna nyní potřebujeme kontrolovat sportovní dotace? 


Vážení poslanci a senátoři, raději plošně zvyšte rodinné přídavky na děti, ať rodiče mohou dětem zaplatit letní tábory, ať moho dětem zaplatit sportovní kvalitní výbavu a financovat sportovní zájmy svých dětí. Nepotřebujem financovat profíky, ti si jistě poradí - viz dobře placené reklamy atd.

Zvyšte kvalitu a počet hodin na tělesnou výchovu ve školách, investujte do výstavby plaveckých  bazénů ne předražené stadiony pro pár stovek nadšenců speciálních, byť zatím medailových, sportů......

Potřebujeme plošně a masivně zvýšit fyzickou zdatnost celé mladé populace, děcka mají umět plavat, mají umět poskytovat první pomoc a poradit si v běžných i mimořádných krizových situacích, mají zdravě jíst atd. - a nikoliv dál pomáhat - ve vší úctě - sportovním přeplaceným primadonám, zkorumpovaným sportovním trenérům, svazům - sportovním mafiím. 

TO bude mít daleko větší význam pro statisíce lidí, a bude to mít jistě význam i pro snížení dlouhodobě rostoucích nákladů ve zdravotnictví......

Pan Faltýnek mi kdysi řekl - 1) "nikomu nevěř"- tam jsem jaksi zklamal, ale také!!! 2) "používej selský rozum" - proč to tedy v té naší malé, hezké vesničce, střediskové, neděláme?!


Rozum a srdce

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama