Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2021 16:24:12

jedinou šancí budoucnosti EVROPY je provést Velkou Evropskou revoluci

jedinou šancí budoucnosti EVROPY je provést Velkou Evropskou revoluci

PROČ MI PŘIPADÁ ŽE PAN ROBESPIERRE REAGUJE NA SOUČASNÉ AKTIVITY EU a NATO?

 EU

respektive Německo a jeho satelity, respektive 5% lidí planety nemocných touhou po moci, lačnících po zisku za jakoukoliv cenu a potřebou se neustále něčeho cizího zmocňovat pochopili
že doba tanků Tiber, raket V-1, V-2, Messerschmitů, jednotek SS/Dirlewanger, vyhlazování obcí – Lidice, Oradur….vyhlazovacích táborů Osvětim….potoky krve a hromady mrtvol už přece jen není "in".
Místo toho - ale se stejným strategickým cílem - institucionalizovali takzvanou Evropskou komisi,
která výše jmenované formy realizace moci/kolonizace/ zdatně nahrazuje, a proti veřejnosti používá stejné metody jako Goebbelsova mediální mašinérie, jinak též nazývané hybridní války – bohužel proti vlastnímu obyvatelstvu.
A co je obzvláštní hnus – opět a zase pro tuto  „úžasnou vizi“ IV. Velkoněmecké říše…jeden vůdce, jeden národ…..velmi iniciativně pracuje i pátá kolona zkorumpovaných, vydíratelných národních politiků v čele svých národů (až na čestné výjimky, kam rozhodně ani omyllem neřadím chameleona, Babiše)
PROTO věřím, že nikoliv jednotlivý národní vzdor,
ALE VELKÁ EVROPSKÁ REVOLUCE
přinese lidem Evropy ony stále vzdálené hodnoty VOLNOST, ROVNOST, BRATRSTVÍ.
A stejně věřím i tomu, že tak jako před 240 roky to bude nová EVROPA která znovu
vrátí  onu volnost rovnost a bratrství i na území USA.
A jediné taková nová Evropa může čelit skutečnému nepříteli Islámu, ekonomickému soupeři Číně a globálnímu – ať už jadernému či ekologickému - armageddonu.

JIŽ PŘED DLOUHÝMI 239 LETY

vyslovil M. Robespierre (2. ledna 1782) tyto pravdy:

 … "Zničení vlastenecké fronty je velkým cílem všech komplotů: pokud ji jednou zničí, co zůstane jiného než otroctví? Nebojím se kontrarevoluce, ale šíření špatných principů, modlářství a ztráty ducha národa.

Nebo si snad myslíte, že je pro dvůr a skupinu, o níž mluvím, jen malá výhoda,
když může izolovat vojáky, utábořit je a rozdělit do armádních sborů, oddělit je od občanů a tak nepozorovatelně nahradit - pod impozantními označeními vojenské disciplíny a cti - lásku ke svobodě a k lidovému cítění, jež se udržovalo komunikací s lidem... " ….


…. "Nejšílenější nápad, který se kdy mohl zrodit v hlavě politika, je věřit, že lidem stačí vpadnout se zbraní v ruce do cizí země a donutit ji přijmout jeho zákony a jeho zřízení.
Nikdo nemá rád ozbrojené misionáře a první rada, již dává přirozenost i opatrnost, bude zatlačit je jako nepřátele." ….

 …. "Než zabloudíte do politiky a do zemí evropských panovníků, zamyslete se nejprve nad svou vnitřní situací.

Obnovte nejdřív pořádek u sebe, než začnete vyvážet svobodu jinam. Vy však trváte na tom, že tohle není vaše starost, jako by prostá pravidla zdravého rozumu neplatila pro velké politiky.
Že je třeba zavést znovu pořádek do financí, zastavit zpronevěru a rozkrádání, vyzbrojit lid a Národní gardy, učinit vše, čemu se vláda dosud snažila bránit, aby nehrozily ani útoky ze strany našich nepřátel, ani vládní intriky,
oživit blahodárnými zákony a pevným charakterem elán, důstojnost, moudrost, veřejnou morálku a hrůzu z tyranie to všechno jsou podle vás jen směšné myšlenky,
AVŠAK JEN TO NÁS MŮŽE UČINIT NEPORAZITELNÝMI PROTI VŠEM NEPŘÁTELŮM ." ….

 …. „Co však je stěžejním principem lidové nebo demokratické vlády, jinými slovy, na čem se zakládá a co je její hybnou silou? Je to ctnost. Mluvím zde o ctnosti lidu, která vyvolala tolik zázraků v Řecku a Římě a která musí zplodit ještě úžasnější divy v republikánské Francii. Tato ctnost není nic jiného než láska k vlasti a jejím zákonům. Podstatou republiky nebo demokracie je však také rovnost, a z toho jednoznačně plyne, že láska k vlasti zahrnuje také lásku k rovnosti. Tento ušlechtilý cit však zároveň znamená upřednostňovat veřejný zájem před zájmem jednotlivce, z čehož zase vyplývá, že láska k vlasti předpokládá i plodí všechny ctnosti. Neboť co jiného než duševní síla činí lidi schopné přinášet takové oběti? Cožpak by otrok hrabivosti nebo ctižádosti byl schopen vzdát se cíle, jehož chce dosáhnout, ve prospěch vlasti?“…..

PROČ MI PŘIPADÁ ŽE PAN ROBESPIERRE REAGUJE NA SOUČASNÉ AKTIVITY EU a NATO?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama