Ing. Dan Jiránek

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2012 17:26:46 - Jarda1

Stolní tenis

Nevím,jestli Vám moje odpověd´došla,tak píši ještě jednou.Předně Vám děkuji,že jste si našel čas na odpověd´.Myslím si ,že jste o stolním tenise špatně informován.
1/Pan hlavní architekt z magistrátu města Kladna mě potvrdil,že jste změnily plochy pro sport a zařadili do smíšeného území./č.10A/na žádost NKT.Tím jste dovolili,aby se sportovní hala zbourala a asi se zde postaví rodinné domy.My tu halu nevlastníme,jenom jsme si ji pronajímali na sport.
2/Jenom ve městě je 7 oddílů stol.tenisu.TTC Kladno hrálo stol.tenis od začátku v hale BIOS.Ta vyhořela a když se postavila nová na TTC se zapomnělo a přišla o místo kde hrát.Ted´tuto chybu napravujete a upravujete kryt.Zde má právě hrát TTC a Artl.Myslím,že další by se tam už nevešel.
3/Překvapuje mě,že zrovna podporujete Sokol Dřín´.To je celostátně bohatá jednota.Jejich hala je malá/3-4stoly/moc hráčů tam nemůže hrát.U nás/Sport Kladno/ máme 9 stolů a 50 členů.Naši žáci a dorost jsou nejlepší v okrese a mají také úspěchy v kraji.V soutěžích dospělích máme 6 družstev.Jelikož nemáme žádné sponzori a dotace jsou malinké tak členové platí příspěvky největší v okrese.Když nám město nepomůže tak zkusíme sehnat nějakou velkou tělocvičnu.Škach

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.