Ing. Dana Balcarová

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2020 22:56:00

Ne jed, ale pestrost krajiny

Ne jed, ale pestrost krajiny

Komentář na facebookovém profilu k hrabošům

Dnes jsem se zeptala MŽP, jakým způsobem hodlá zajistit, aby případným znovupovolením STUTOXu II nedocházelo k dalšímu zbytečnému zabíjení zvířat a poškozování přírody.

Zajímá mě, jak předejít ohrožení jiných druhů živočichů nebo domácích zvířat. Jak zajistit, aby nedošlo ke kontaminaci vod. Bude se STUTOX ve velkém sypat i v chráněných územích? Budou aplikaci posuzovat kompetentní odborníci nebo to bude zase jen papírová záležitost?

Jak dlouho ještě bude trvat, než pochopíme, že tudy cesta nevede? Všechny ty jedy, které ve velkém stříkáme a sypeme všude a na všechno, se nám vrátí na stavu naší půdy, biodiverzity, na kvalitě vody a na našem zdraví.

Ptáte se na řešení? Systémovým řešením nejen proti hrabošům, ale také proti suchu, povodním nebo erozi, je jedině pestřejší krajina s vysokou biodiverzitou, kvalitní půdou a pečujícími vlastníky, kteří myslí na budoucí generace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama