Ing. Eva Fialová

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2018 14:36:26 - Zamlíková

Myslíte, že se vám váš podaří schválit?

Dobrý den, sňatky homosexuálních párů jsou u nás přeci již legální, ne? Ano, nemají stejná práva jako heterosexuální páry. Jsetli tomu ale rozumím správně, to chcete změnit? Já proti tomu nic nemám. Dnes je řada rodin rozvedených a děti stejně nevychovává otec a matka současně, takže v tom problém nevidím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.07.2018 21:38:26 - Ing. Eva Fialová
 Dobrý večer,doufám, že se podaří návrh projít do druhého čtení. Vím, že k tomu bude velká diskuze. Homosexuálové dnes mají tzv. registrované partnerství. Sice se tím zajistí ty nejzákladnější práva, ale způsob, jakým registrace probíhá je z mého pohledu nedůstojná. Víte, že tento slib dvou milujících se lidí probíhá v kanceláří na matrice? nejprve si vyzvednete pořadové číslo výkonu, jako na poště a následně Vás někdo registruje při sezení za stolem. Následná oslava, je vždy jen na oko pro své blízké, ale ve skutečnosti jsou tito dva lidé dávno úředně spolu několik dní před tím. Co se týká práv a osvojování dětí. Naprosto s Vámi souhlasím, mnoho rodin je dnes rozvedené a častokrát jsou děti svědky hádek atd. Pokud se rozhodne homosexuální pár ke sňatku, je to z přesvědčení a stejným způsobem budou přicházet k výchově dětí. Eva Fialová