ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2010 17:21:34

Ocenění osobností města Frýdek - Místek

Ocenění osobností města Frýdek - Místek

Vážení spuluobčané, až do 31. prosince loňského roku jste měli možnost již potřetí podávat své návrhy na ocenění osobností našeho města, které významně přispěly k rozvoji našeho města, k šíření jeho dobrého jména nebo projevily odvahu při zác

Celkem bylo podáno 12 návrhů, které předsedové politických klubů projednali ve svých klubech. Následně společně vybrali a zastupitelstvu doporučili ocenit Mgr. Jana Krulikovského a PhDr. Eduarda Mocka. Zastupitelé na svém jednání 8. února jednomyslně rozhodli Cenu statutárního města Frýdku-Místku za rok 2009 navrženým osobnostem udělit. U Mgr. Jana Krulikovského je to vyjádření poděkování za jeho celoživotní přínos kulturnímu životu v našem městě jako zakládajícího člena loutkového a ochotnického divadla, Divadla DUO i společnosti FAMUS. Pan PhDr. Eduard Mocek výrazně přispívá ke zviditelnění našeho města v oblasti amatérského filmu, kde na soutěžích a festivalech získává přední umístění.

Medailonky obou oceněných najdete v našem zpravodaji, stejně jako reportáž z předávání „Cen města“ 12. března. Mgr. Jan Krulikovský a PhDr. Eduard Mocek se tak přiřadí k osobnostem našeho města, které „Cenu města“ získaly v předcházejících letech – malířce Elišce Servátkové, horolezci Liboru Uhrovi, výtvarníkovi Vilému Kocychovi, hudebnímu skladateli Evženu Zámečníkovi, fotbalovému trenérovi Ivanu Kopeckému, hudebnímu dirigentovi Jaromíru Václavíkovi a zakladatelce Ostravičky Mgr. Marii Novákové.

Jsem přesvědčena o tom, že volba oceněných Mgr. Jana Krulikovského a PhDr. Eduarda Mocka byla správná volba a „Cena města“ bude ve správných rukou.

ing. Eva  Richtrová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama