ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2010 9:31:41

Vyznamenaní válečných veteránů

Vyznamenaní válečných veteránů

Senátorka Eva Richtrová přivítala 30. března na frýdecko-místeckém magistrátu vzácnou návštěvu. Generální konzul Ruské federace Valerij Děrgačev zde předával medaile válečným veteránům.

 „I občané našeho města prožili za Protektorátu Čechy a Morava největší utrpení a ponižování, které v dějinách do té doby nebylo zaznamenáno. Na léta války nezapomenete vy, kteří jste je na vlastní kůži poznali, a nechceme zapomenout ani my, kteří jsme tuto válku sami neprožili. Žijeme v dalším století a žijeme zároveň v té šťastnější části světa, kde válečné dění připomíná jen dávná historie. Moc a moc bychom si přáli, aby tomu tak bylo po celé toto století,“ promluvila ke zúčastněným.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama